Horeca ruimte te huur amsterdam centrum

Datum van publicatie: 07.04.2021

Amsterdam 8 okt. Goed verzorgde zaak aan de Warmoesstraat met uniek uitzicht op het Damrak. Houthavenweg , Amsterdam.

Bij het ontwikkelen van een zakelijke app richten wij ons op de ultieme combinatie van creativiteit, een perfect uitgewerkt design. Uniek horecaobject met ruim terras aan het Bos en Lommerplantsoen Type:. Bekijk meer Complete horecazaak gelegen aan het begin van de Kinkerstraat.

Een nieuw in te richten bar. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie. Kies een land Nederland.

Drank winkel te overnemen In amsterdam centrum  mooie drank winkel te overname. Bekijk meer Horeca ruimte te huur amsterdam centrum met twee bovenwoningen in Amsterdam Zuid. Bieden 20 okt. Horecagelegenheid meerdere verdiepingen in 17e eeuws pand centrum Amsterdam. Bij het ontwikkelen van een zakelijke app richten wij ons op de ultieme combinatie van creativiteit, een perfect uitgewerkt design. Uniek horeca object op de food market in het Magna Plaza Type:.

De Entree 99 , Amsterdam. Ook is een aantal jaren geleden de zaak vernieuwd en gedurende de exploitati Mis geen enkele kans Bent u al lang op zoek, maar lukt het niet om een pand te bemachtigen?

Voor meer aanbod kunt u zich nu inschrijven!

Verhuurder zoekt een passende huurder met kennis van de buurt en met ervaring van het runnen van een succesvolle bar. U krijgt dan automatisch van ons bericht zodra er nieuwe objecten aangeboden worden die voldoen aan uw zoekprofiel. Unieke horeca mogelijkheid in 't hart van het toeristische Wallengebied. Horecaruimte aan horecaplein in Citymall Almere te huur Flevoland · m 2 · Huur.

Amsterdam 10 okt.

Verzorgde horecazaak op hoeklocatie in Amsterdam Zuid. Stel een e-mailnotificatie in via ons alertsysteem en ontvang een bericht wanneer wij aanbod plaatsen dat bij uw zoekopdracht past.

De zaak is gelegen op. Home Zakelijke goederen   Exploitaties en Overnames   23 resultaten   voor 'amsterdam'! Restaurant ; m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B.

Bekijk meer Casco bedrijfsruimte aan de Emmastraat nabij het Vondelpark. Bekijk meer Goed verzorgde zaak aan de Warmoesstraat met uniek uitzicht op het Damrak. App ontwikkelaar amsterdam of omgeving? Wil je ook een Gecontroleerde Verkoper zijn?

Delicatessenwinkels ; 65m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B. Moderne horecazaak nabij Leidseplein. Service Verkoop aanvragen Klachtenprocedure Adhoc horecamakelaars. Horecamakelaar tijdens Corona blog 3: Hoe staat het met de verkoopprijzen van horecabedrijven. Casco hoekpand met horeca 3 bestemming aan de rand van het Erasmuspark.

Horeca te koop of te huur in Amsterdam

Bekijk meer Leuk restaurant met woning gelegen aan de Zandvoortselaan. Een app laten maken? De bereikbaarheid is goed te noeme Houthavenweg , Amsterdam. Limmen, Rijksweg 31a, Noord-Holland.

Sq Amsterdam. Caf op mooie hoeklocatie aan de kruising Kinkerstraat en Nassaukade. Terug naar keuzescherm. De horeca wederom gesloten. Bekijk meer Compacte horecazaak in de Pijp. Claude Debussylaan 7Amsterdam.

Watergraafsmeer, het blijft zon beetje mijn favoriete wijk in Amsterdam!

MIJN HORECASITE

Zie omschrijving Vandaag Dagtopper. Riante horecazaak op hoeklocatie aan de Van Baerlestraat. Bekijk meer Casco hoeklocatie in Oud-West met horeca bestemming.

Uniek horecaobject met ruim terras aan het Bos en Lommerplantsoen. Jodenbreestraat 15Amsterdam. Deze straat kruist aan de populaire Utrechtsestraat.

Goed om te weten:

Comments

  1. Haarlem, Koningstraat 54, Noord-Holland. Hoekpand op toplocatie in Amsterdam Centrum.
  2. Manouschka
    Italiaans-Turks restaurant op het drukste gedeelte van de Overtoom Type:. Bekijk meer Bekende horecazaak op hoeklocatie aan de Constantijn Huygensstraat.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |