Hoeveel kost een overtocht naar texel

Datum van publicatie: 22.05.2021

Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar. De eerste boot gaat al om 6.

Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen. Kijk dan naar Over Texel. Al sinds verzorgt Texels Eigen Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel.

Op Zondag vaart de boot vanaf 8. Vraagt u de scholierenpas voor de eerste keer aan? Op de veerboten is plek voor ruim voertuigen en passagiers. Je kunt gebruik maken van het daltarief door op dinsdag, woensdag of donderdag naar Texel te reizen.

Bekijk ook de vertrektijden naar Texel! Geen ramp, bezoek ze allemaal. Van Den Helder met de boot naar Texel. De laatste boot  naar Texel  vertrekt altijd om Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Hoeveel kost een overtocht naar texel en Texel is 4,2 km.

Zien en doen Op Texel kunt u heel veel zien en doen!

Boot naar Texel

Al sinds verzorgt Texels Eigen Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel. Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 22,7 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1. De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen. Neem dan tijdens kantooruren contact op met Teso via - 36 96 41 of kom langs op het hoofdkantoor op Texel.

Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, dit is een digitale parkeerkaart. Tijdens het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties kan er hoeveel kost een overtocht naar texel een wachttijd ontstaan. Je kunt ook parkeren in de omgeving van de veerhaven. Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

Tickets besteld via de Teso website, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas. Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen.

Kosten Boot Texel

De eerste boot vertrekt dus 0m 6. Komt u met uw auto of motor naar Texel? Geen ramp, over een uurtje is er opnieuw een afvaart.

Houdt rekening met een wandeling van ongeveer 10 minuten. Scholieren Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar. De Texelstroom kan meer groene snot uit neus paard vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer. Komt u met uw auto of motor naar Texel. Via de trappen bereikt u het passagiersdek met salon, hoeveel kost een overtocht naar texel.

Er worden geen tickets voor een enkele overtocht naar Texel verkocht.

Wat kost het?

Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen. Uw winkelwagen is leeg. Bekijk ook de vertrektijden naar Texel.

Komt u met uw auto of motor naar Texel. Al sinds verzorgt Texels Eigen Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel. Per voertuig naar of van Texel vak 102 ziggo dome. Normaliter kunt u betalen per pin, contant of creditcard. U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen. De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:.

Op Texel is er in alle dorpen en bij alle strandslagen betaald parkeren. Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, bij de lokettist in de veerhaven.

Boot naar Texel: tarieven & Praktische informatie

Neem dan tijdens kantooruren contact op met Teso via - 36 96 41 of kom langs op het hoofdkantoor op Texel. Verblijfsduur Weekend. Scholieren Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar. Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert.

De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten. Normaliter kunt u betalen per pin, contant of creditcard? Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km.

Goed om te weten:

Comments

  1. Auto en motor Komt u met uw auto of motor naar Texel?
  2. Bernardus
    Tarieven en kortingsdagen Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht.
  3. Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |