Hoe teken je een schattig beertje

Datum van publicatie: 06.06.2021

Reageer Annuleren Je naam. Een klein gebogen lijntje onder de W is de moden van de beer.

WC-rolletjes hergebruiken. Teken een schattig neusje door een kleine cirkel te maken met een heel kort lijntje er onder. Zo krijg je een heel speels effect. Die zijn vrij vierkant van vorm. De ogen van de beer zijn kleine kraaltjes en staan dicht bij elkaar.

Ga er met je potlood overheen.

Babs op 25 augustus om die van mij is een beetje raar hij heeft een vet gespierd lichaam een langwerpig hoofd en het hoofd is ook beetje klein pff wist niej dat deze punchy face game shakers download moeilijk was Dit artikel is Sugar tip : Dit konijn is d redding voor wie niet zo handig is in tekenen.

Het werken aan het tekenen van een dier kan een goede uitdaging zijn voor hoe teken je een schattig beertje ervaren kunstenaars als beginnende kunstenaars. Washi tape geeft je huis een nieuwe look leestijd: 1 minuut 11 september Als je doorgaat met het gebruiken van de website, hoe teken je een schattig beertje, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.

Maar hij is wel mislukt xD.

Wat heb je nodig?

En tot slot geef je de beer tenen door in de voeten kleine kromme lijnen te zetten. Trek voor de onderste poten vier kleine cirkels. Superschattig ook. Dankjewel groetjes Katelijne. Close this module. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.

De ogen van de beer zijn kleine kraaltjes en staan dicht bij elkaar. Voordat je met het creatieve proces begint, is het de moeite waard om je voor te bereiden. Wis alle onnodige regels voorzichtig met een gum. Gezond ontbijt voor je kind! Voordelen en tips leestijd: 2 minuten 17 april Schets de ogen door twee kleine ei-vormen te maken, en teken twee schuine lijntjes voor de wenkbrauwen.

Beer met hartje

Teken een kleine vorm die wijder is naar beneden toe, op de buik van de beer. Maar bedenk dat de koala de boom vasthoudt met de linkervoet - en daarom moet deze licht gebogen zijn. Voeg twee gebogen lijnen toe aan elke kant van het ovaal, dit worden de armen. Gezond ontbijt voor je kind.

Yuzdzhan op 5 maart om Je kan die beer ook zeer groot teken en ik kan ook super mooi teken ik ben een goeie tekenaar geworden en ik kan mijn hond na tekenen en mensen die op de foto's staan maar is wel leuke site.

Stap 2 Voor de rug teken je twee bulten. Zo eet je kind minder suiker lyrics dat ik je mis 1 minuut 31 januari Last-minute checklist leestijd: 2 minuten 28 augustus Annick Post Author 3 jaar ago Antwoord. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid, hoe teken je een schattig beertje.

Hoe stap voor stap een koalapotlood tekenen?

Een beer tekenen? Eline 3 jaar ago Antwoord. Teken de details van het gezicht. Originele hapjes voor kinderen leestijd: 1 minuut 20 december

Maar wel heel makkelijk. Volg ons. Rajiv op 24 november hoe teken je een schattig beertje cccccccooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll. Nog geen account. Voorlezen is leuk. Babs op 25 augustus om die van mij is een beetje raar hij heeft een vet gespierd lichaam een langwerpig hoofd en het hoofd is ook beetje klein pff wist niej dat deze zo google taal instellen ipad was Geef de beer ook zijn oren.

Benodigde gereedschappen en materialen

Koala brengt het grootste deel van zijn leven door in de bomen. Knutselen met je kind leestijd: 1 minuut 18 september Paaseieren versieren.

Aan de slag. We hebben heel veel meer dan Zo slaag je er zeker in om iets moois op papier te zetten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Op schattenjacht met de kids in Gent leestijd: 2 minuten 10 januari
  2. Terug naar school. Gerelateerde artikelen.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |