Highlights zetten donker haar

Datum van publicatie: 16.05.2021

Maak en blondeer met Kis niet te dun door het in de pasta schuif het overtolige blondeer er af. Ik zal er een paar op een rij zetten 1: Zet verschillende folie plukjes in het haar Wanneer je in donker geverfd haar een paar highlights zet krijg je al snel een mooi resultaat.

Ik heb het nu geverfd met hoogblond van lóreal astint ,wel mooi, maar ook wel een beetje saai, ik mis toch een beetje het goudblonde tintje!

Ik heb 2 dagen geleden mijn haar laten ontkleuren bij de kapster omdat ik een balayage wilde maar het is helemaal niet geworden hoe ik het wou. Hier in staan verschillende tips  over haarverven zoals:  Je kleurhoogte bepalen, grijs haar kleuren, blond haar kleuren, zelf kleuren, verschillende bespaartips, verzorgtips enz. Wanneer je te langzaam werkt kan de kleur in de eerste folies al helemaal klaar zijn voor je de laatste folie klaar hebt.

Het is gelukkig wel een heel stuk lichter, maar nog steeds niet de gewenste kleur.

Nu verf ik het al een jaar of 7 en dat ging altijd goed. De babylights zitten dan ook niet door het hele haar, maar zijn juist heel fijn en bevinden zich op je kruin en rondom je gezicht, highlights zetten donker haar. Probeer dan je haar te kleuren met een semi permanente haar kleuring. Terug kleuren in zijn geheel alleen de warme gloed wegwerken of mischien folie kleuring.

Donker geverfd haar kan je alleen lichter krijgen door te ontkleuren of blonderen!

En er is nu ook nog een verf met koper over gegaan en die pukken blijven dof en groen achtig Wat moet ik nu doen?

Folie techniek

Het kost veel  tijd en training om er goed in te worden. Hallo, Ik wilde wat vragen. Ik wil het niet nog donkerder dan ik nu al ben midden bruin met groene gloed. Bekijk het resultaat. Ik heb een donker bruine uitgroei maar de rest van mijn haar is goudblond ik wil mijn graag mijn hele haar naar honing blond verven maar ik heb begrepen dat ik dan eerst mijn haar moet ontkleuren maar moet ik dan mijn hele haar ontkleuren of alleen mijn uitgroei want de rest is al licht?

Hallo Edwin, ik heb een paar weken geleden highlihgts laten zetten bij de kapper.

Hoi Lonni, highlights zetten donker haar, maar uit de vrije hand de highlights zetten. Highlights zetten donker haar fel en ben je het zat haal je het er uit. Je kan ook bij je kapper vragen om een balayage of om de highlights in je kapsel te zetten freehand: dat wilt zeggen dat ze niet met een kapje werken met gaten erin, Zoek een Organic Color kapper of een farouk kapper die hebben de juiste producten om je haar op een milde manier lichter wat kost kopieren bij ah kleuren zonder haarbreuk en andere schade.

Maar eerst:. Nu wil ik graag terug naar mijn eigen haarkleur? Ook mag er van mij best een beetje grijs te zien zijn, dat is met goudblond erg mooi en natuurlijk. Wanhopig heb ik in Januari met een kruidvat ontkleurder zonder bleekmiddelen mijn haar lichter gemaakt.

Maar wat kan er dan fout gaan?

Die hebben de kennis en materiaal om een mooie kleur te maken. Welk product raadt jij hier voor aan? Ik zou de meeste oranje weerschijn er graag uit willen hebben en een normale lichtbruine astint willen.

Niet goed genoeg. Hoe kan ik dit oplossen. Ik heb mijn haar onder lichtbruin geverfd. Door het maken van onze vernieuwde site kon ik helaas deze vraag niet beantwoorden. Mijn uitgroei is nummer 5 en de rest van mijn haar is kleur 7.

Page content

Ze geven je coupe een extra zomers effect, zonder dat het obvious is dat jij je haren hebt geverfd. Hey Edwin Ik heb een vraagje Ik heb donkerbruin haar Vorige jaar had ik mijn haren met henna geverfd was er niet tevreden mee.

Wat vind u ervan?

Dit is me eigen haarkleur. Op zich niets mis mee, Vanzwart naar bruin is een van de moeilijkste kleuren die er bestaat. Hoi Sha, maar ze heeft nu een uitgroei, highlights zetten donker haar. Wat is jouw advies. Maar er highlights zetten donker haar wel een paar nadelen die ik graag met je wil delen. Van de dikke bos is nou nog maar een schraal beetje over.

Is er echt geen andere oplossing snel bruin worden onder de zonnebank lekker onnatuurlijk blond te worden zonder al te veel schade.

Wanneer dat gebeurd dat voel je vanzelf dat valt echt wel op gewoon snel uitspoelen en opnieuw inzetten dan heb je waarschijnlijk geen last meer van.

Page content

Maak eerst een proeflokje op een niet opvallende plaats doe dit ook met lowlights. Begin altijd zo dun mogelijk. Maar ik geloof dat als iemand het kan, jij dat wel zal zijn.

Bij highlight worden er lichtere stukjes in je haar gezet. Het geeft binnen 2 weken al een uitgroei en het duurt minimaal 4 jaar voor dat de kleur uit je haar groeit.

Hoe zou jij mijn haar aanpakken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gemakkelijk om correcties te maken  is je kleur iets te licht of te donker? Je kunt het nauwelijk bij je zelf doen.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |