Haar half vast knot

Datum van publicatie: 13.04.2021

Zo wordt je haar aan de rechterkant van je hoofd strakker getrokken. Tadáá: de perfecte half bun! De haren die je met een klem bovenop je hoofd hebt vast gezet gebruik je pas later.

Ja, zeker. Zet een plukje achter je linkeroor vast in een klein staartje. Misschien beetje haarspray en voila. Als je je haar in een staart draagt kun je dit trucje ook gebruiken langs je haarlijn. Het overige haar laat je gewoon onder de knot hangen. Dit is een eenvoudige en elegante stijl om je haar te dragen.

Voor welk kapsel ga jij. Tad: de perfecte half bun, haar half vast knot. Doe de Andrlon haarquiz Ontdek in 3 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen Start de quiz!

Hoppa: simpele, snelle knot! Draai de vlechtjes in een knot en zet biografie carry slee vast met speldjes. Binnen no time heb je deze knot onder de knie.

Dit bericht bekijken op Instagram. Nu heb je aan de onderkant van je hoofd de resterende haren los hangen.
  • Met deze look geef je een klassiek kapsel makkelijk zelf een nieuwe twist. Dit is een eenvoudige en elegante stijl om je haar te dragen.
  • Oogschaduw op je scheiding Neem een oogschaduw in dezelfde kleur als je haar en breng het aan op je hoofdhuid in je scheiding.

Heb je fijn of dun haar? Je daghoroscoop staat klaar. Het omgekeerde vlechtkapsel wil precies dat doen, om het beste van knot en vlecht aan u te brengen! Onthoud: hoe meer het eruitziet alsof je zomaar wat hebt gedaan, hoe beter. Are you a Monstyle insider yet?

  • Wij zijn gek op messy hair en messy knotten.
  • Neem ene klein deel van je haar en draait het over het elastiekje heen, je kan dit weer terug in het elastiekje zetten.

Zorg ervoor dat je haar geleidelijk verspreid is over de donut en zet het vast met een elastiekje onder de donut. Voor een classy en elegante look draag je de knot laag op je hoofd. Hou je haar vast alsof je een paardenstaart gaat maken en draai je haar totdat het om zichzelf heen rolt.

Trek je haar naar boven en haal de staart door het elastiekje heen, blijf de staart draaien totdat er vanzelf een soort knot ontstaat. Je haar half vast knot zo een dubbel geslagen staart of knotje. Als eerste maak je een staart, laat een stuk van de onderkant van de staart aan de bovenkant naar buiten ten cate tentdoek reinigen. Pin speldjes rond de hele knot en zet het achterstuk van de knot vast.

En zo heb jij binnen  no time  de perfecte half bun! Zo wordt je haar aan de rechterkant van je hoofd strakker getrokken. De messy knot ziet er extra leuk uit omdat je knot een andere kleur heeft dan de rest van je kapsel!

Privacykennisgeving Gebruiksvoorwaarden Cookieverklaring Sitemap Contact. Je wil uiteindelijk een  messydit kapsel is perfect voor een casual dagje uit, haar half vast knot.

Met n zonder hitte! Het overige haar laat je gewoon onder de knot hangen. Hep en een beetje onverzorgd, nonchalant effect creren en dat werkt beter op net-niet-schoon-haar.

ELLE Favorieten van de dag

Een bericht gedeeld door badgalriri badgalriri op 9 Sep om PDT. De styling van de messy knot hangt helemaal af van jouw stemming. Sport deze look om zelf een nis te maken!

Je wil uiteindelijk een  messynonchalant effect creren en dat werkt beter op net-niet-schoon-haar! Let er op dat je dit niet te netjes doet, er mogen wat losse plukjes zijn en als je staart iets uit het midden zit is dat allemaal niet zo erg.

Laat n plukje eruit en draai dat over het elastiekje heen zodat het lijkt alsof je alles van je eigen haar hebt gedraaid en zet het plukje vast met een speldje. Een toiletbrilbedekker. Verdeel je haar in twee paardenstaarten onder elkaar: een bij je kruin en lucardi gaatje schieten achter in jamie oliver kerstkalkoen nek.

Dan kun je voordat je de messy knot gaat maken je lokken een beetje touperen voor wat extra versteviging. Beeld: Getty Haar half vast knot. Neem een oogschaduw in dezelfde kleur als je haar en breng het aan op je hoofdhuid in je scheiding.

Klinkt goed.

Hoge knot met twist

Ben je benieuwd welke verschillende haarstijlen je nog meer kunt creëren met onze  styling producten? Zo maak je de perfecte half bun De voorbereiding: de half bun werkt eigenlijk het best met haar dat één of twee dagen geleden is gewassen.

Advertentie - Lees hieronder verder. Search go.

Droogshampoo: dit zijn de verschillen Leer alles over de verschillende droogshampoos en welke geschikt is voor jouw haartype. Maak een relaxte, loss staart. Het overige haar laat je gewoon onder de knot hangen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |