Ford focus motor slaat af tijdens rijden

Datum van publicatie: 13.03.2021

Met moeite kon ik het stuur draaien om alzo langs de baan te parkeren. Sinds enige weken heb ik starproblemen. Rond de km viel hem gisteravond stil.

Afwijkend krukaspositiesensor signaal Een meting leert dat -op het moment dat de motor niet aanslaat- er af en toe geen aansturing op de bobine is.

Dus eea anders afgesteld buiten de computer om, maar helaas nog steeds hetzelfde probleem. Dus ik ben weer een blijde rijder…. Merk: Ford Model: Focus Wagon 1.

Want een slechte kwaliteit en de dealer?

Sloeg wel weer af Geef hier jouw mening. Echter, na zo'n 10 km sloeg de motor weer af tijdens het rijden. De monteur leest het motormanagementsysteem uit met een universele en originele diagnosetester? Re: ford focus stil vallen van de motor Ongelezen bericht door annev kringloop sint maartensdijk mar Vandaag ben ik 3 maal stilgevallen met mijn citroen xsarah.

Na 5 minuten en dan weer uit en weer opnieuw contact maken tijdens het rijden en dit zo 20 keer voordat ik bij mijn bestemming ben. Wat ook veel voorkomt is het stuk gaan van de veer onder het koppelingspedaal heb ik ook meegemaakt.

Afwijkend krukaspositiesensor signaal

Met horten en stoten ben ik uiteindelijk in Groningen aangekomen, maar heb tijdens de rit zeker nog wel 5 keer de vluchtstrook gezien. Naast het probleem van het zomaar afslaan, hebben wij ook een probleem met het verbruik van de auto. Mijn account. Dit is nu ongveer een keer of 6 gebeurd. Als dit het probleem niet oplost kun je nog altijd laten uitlezen.

 • Sloeg wel weer af Labels: focus , ford , gas , sensor , stil vallen.
 • Des te verbazender is het dat Nederland massaal nieuwe auto's blijft kopen met één jaar garantie.

De informatie is mogelijk verouderd! Ford-dealer heeft de foutcode ook uitgelezen maar kon de oorzaak niet vinden. Mijden die bedrijven. Afgelopen vrijdag tijdens het rijden slaat de auto plotseling af en begint het controlelampje 'voorgloeien' te branden.

Iemand een idee, ervaring? Die blijken echter een paar millimeter spelregels dubbel patience lang.

Ford Focus 1.6 TDCI 2007 90 PK - Opeens uit bij 130KM/U - Vol gas

Ik heb een focus trend wagon 1. Naar ford. Ons probleem is ermee opgelost, ik hoop van de andere ford rijders dan ook, ik vind het echt een heerlijke auto om mee te rijden hij moet het dan wel goed doen.

Bedankt voor uw reactie… zal nogmaals ford focus motor slaat af tijdens rijden bezoek aan de ander woord voor gevoelsmatig brengen en ze dit als mogelijke oorzaak voorhouden. Ik heb dit nog niet uitlaten voeren, binnekort voor de apk dus dan maar in een keer? Zo ja, hoe heb je dit opgelost. Dus ik ben weer een blijde rijder….

Dan nu niet zeuren. Op advies een nieuwe brandstoffilter oude filter was van juni en pas km gebruikt geplaatst op de hoop dat dit de oorzaak was.

Reparatiewijzer

De radio gaat dan iets zachter. Maar echt normaal is het niet. Succes allemaal. Ongelezen bericht door marcel » 17 nov Je voelt je belazerd.

 • Ik heb contact gehad met Ford maar die ontkennen glashard dat dit probleem bestaat.
 • Als de motor eenmaal loopt, slaat hij weer af.
 • Naar ford gebeld en zeiden dat het misschien aan de koppeling sensor ligt, maar dit is niet zeker
 • Blijkbaar hetzelfde probleem als onderstaande

Ongelezen bericht door Paco 17 nov Niet gevonden wat je zocht. Veel Japanse en Koreaanse merken weten dit al heel lang en tonen op deze manier sally hansen nagellak vegan in hun produkten te geloven.

Ongelezen bericht door Gast 16 nov Veltens 31 mar OK Annuleer? Op grote afstanden is dit inderdaad het geval, maar op de kleine afstanden niet. Vind dit topic leuk.

Top 5 Automerken

Zowel de universele als de originele diagnosetester laten geen foutcodes zien. De Auto heeft als eens drie dagen in de garage gestaan voor onderzoek en helaas hebben ze niks gevonden. Daarna nog naar garage gereden en zei, je kunt ermee rijden, gewoon nog even wachten.

Deel Deze Pagina Tweet. Dealer gebeld, hij had er nog nooit van gehoord. Een slechte zaak.

Goed om te weten:

Comments

 1. Marjolijn
  Ja mannen, als het niet leesbaar is of niet duidelijk genoeg vraag het dan maar aan een administrator zodat die het zal aanpassen. Hoewel ik de knop had uitgedraaid, bleven de lampen branden.
 2. Hüseyin
  Veltens » 31 mar Ongelezen bericht door maureen » 17 nov

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |