Email werkt niet meer samsung

Datum van publicatie: 16.04.2021

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief. Zelf kan ik je daar niet bij helpen, daar ben ik totaal niet technisch in.

Inkomend poortnummer intoetsen. Top Posters. Nee ik merk nog geen verschil. Druk op Bij verw. Uitgaande server intoetsen. Afzendernaam invoeren. Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden.

Stap 3 van 47 Ga naar " Accounts " Druk op Accounts en back-up. Hallo Calietkan misschien, kan misschien. Druk op het dropdownmenu onder "Autom. Druk op het dropdownmenu onder "Beveiligingstype". Dus waar kan dit aan liggen?. Heb zojuist ook mijn werkgever gevraagd of zij het wellicht in hun beleid hebben aangepast.

  • Stap 24 van 47 Uitgaand poortnummer intoetsen Druk in het veld onder "Poort" en toets het poortnummer van de uitgaande server van je e-mailaanbieder in. Hij haalt ze wel binnen als ik het mailprogramma open, dan vernieuwen en hij haalt ze binnen, versturen gaat goed, dat doet hij wel meteen.
  • Ik dacht ook al dan gooi ik het account eraf overigens van home en dan zet ik hem er op nieuw op, maar ik kan het ook niet zo 1,2,3 verwijderen……. Dat laat ik je dan weten.

Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update]

Druk op de indicator naast "Verificatie vereist voor verzenden van e-mail" om de functie in te schakelen.

Druk in het veld onder "POP3-server" en toets de naam van de inkomende server van je e-mailaanbieder in. Druk op Accountnaam. Ik ga het eens proberen met Gmail en dan kijk ik of dat wel goed gaat.

Stap 39 van 46 Naam van e-mailaccount invoeren Druk op Accountnaam. Waar dat dan precies door komt, is voor mij lastig te zeggen, omdat Webmail wel goed werkt en de synchronisatie in Gmail goed gaat.

Check dit. Synchroniseren van e-mails inschakelen. Stap 21 van 46 Encryptie van uitgaande e-mails uitschakelen Druk op het dropdownmenu onder "Beveiligingstype".

Woww Kevin!!. Labels: Labels: Apps. Veeg met je vinger naar omlaag vanaf de bovenkant van het scherm. Merci, werkt nu goed op mijn A Dit email werkt niet meer samsung kan niet worden gedownload Sorry.

Ik kan geen e-mails versturen en ontvangen op mijn Samsung Galaxy S10 Android 9.0

Druk op Accounts. Stap 37 van 46 Synchroniseren van e-mails inschakelen Druk op het gewenste account. Ik heb sinds enkele dagen net hetzelfde probleem met mij gmail-account.

Daarna dacht ik, laat ik het eens op het forum proberen. Druk op Geen om de functie uit te schakelen! Stap 15 van 46 Tattoo met kindernamen van inkomende e-mails uitschakelen Email werkt niet meer samsung op Geen om de functie uit te schakelen. Druk op Uw naam. Ik zie bij mijn instellingen ook niets verder, ik zie verder n.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Stap 43 van 47 Afzendernaam invoeren Toets de gewenste afzendernaam in en druk op Gereed. Apps en media. Ik lees dat je voortaan Gmail gaat gebruiken, waarmee je ook gewoon je Webmail op je telefoon krijgt.

Stap 5 van 47 Nieuw e-mailaccount aanmaken Druk op Account toevoegen.

Mijn collega heeft ook home en een galaxy S en daar werkt home wel. Als je de uitgaande server van Vodafone gebruikt, toets dan het wachtwoord van My Vodafone in, email werkt niet meer samsung. Druk op Wachtwoord en toets het wachtwoord van je e-mailaccount in. Eerst moet je je registreren voor My Vodafone. Stap 20 van 46 Uitgaande server intoetsen Druk in het veld onder "SMTP-server" en toets de naam van de uitgaande server van email werkt niet meer samsung e-mailaanbieder in.

Stap 13 van 47 Gebruikersnaam invoeren Druk in het veld onder "Gebruikersnaam" en toets de gebruikersnaam van je e-mailaccount in. Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of.

Registreren

Stap 17 van 46 Verwijderen van e-mails op server in- of uitschakelen Druk op het dropdownmenu onder "E-mail verwijderen van server". Als je de uitgaande server van Vodafone gebruikt, toets dan in. Druk op Cloud en accounts.

Stap 25 van 46 SMTP-verificatie inschakelen Druk in het veld onder "Gebruikersnaam" en toets de gebruikersnaam van de uitgaande server van je e-mailaanbieder in. Terugkeren naar het startscherm. Druk op het gewenste account. Ik denk niet dat er al een KPN mail is?

Goed om te weten:

Comments

  1. Druk op Uw naam. Kies instellingen voor controle van nieuwe e-mails.
  2. Hallo Caliet , Dat je mobiel het misschien niet meer aankan, kan misschien. Mijn collega heeft ook home en een galaxy S en daar werkt home wel.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |