De verrassing alphen high tea

Datum van publicatie: 05.06.2021

Een wachttijd van 3 kwartier is geen uitzondering. Hij werkt bij Tom in de buurt en zit in het pand naast De Verrassing.

Vanmiddag een heerlijke High Tea genoten bij de Schaapskooi. We wilden een toetje bestellen, maar we werden genegeerd. Erg attent dat je tafel gereserveerd staat met je naam erop. Gebruikersvoorwaarden Privacy Cookiebeleid. Het duurde vrij lang voordat ze de bestelling kwamen opnemen.

Deze tent mag wel wat doen aan ventilatie en betere afzuiginstallatie. Al met al een slechte ervarig, we zullen hier niet meer terug komen. Opa trakteert omdat hij jarig is.

Misschien heijden slegers boekel de kok voor 13 personen de taak niet gelijktijdig klaarmaken. De maaltijden zelf vrij smaakloos. Er hangt een bijzondere sfeer.

Plezier werd zeer nadeling be-invloed door de vele vliegen. Zeer matig.
  • Na 45 min gewacht te hebben op onze pannenkoeken bleken deze vergeten te zijn.
  • Joke Paludanus.

Hoe was jouw ervaring?

Wij hebben kortgeleden bij Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi onze bruiloft gevierd en het was helemaal fantastisch! Het gezellig interieur geeft een huiselijke sfeer en zorgt voor een fijne ontmoetingsplek. En dit is goed te merken bij binnenkomst. Er gegeten. De schaapskooi is een pannenkoeken restaurant met vele mogelijkheden.

Herfstvaartocht op de Nieuwkoopse Plassen Vanaf tot uur. Erg jammer zitten op mooie plek maar geen kwaliteit met eten en service? Veel te duur voor de kwaliteit die ze leveren. Wij weten hoe een goed feest hoort te zijn. We hadden aangegeven, 15 m.

Leer Barista Café beter kennen

Kortom: De Schaapskooi is zeer aanbevelenswaardig. Jos en Marion. Het gaat om jouw verwenmoment.

Erwin 7 punten. Het gezellig interieur geeft een huiselijke sfeer en zorgt voor een fijne ontmoetingsplek. Vriendelijke en snelle bediening in een gezellige sfeer. Het waaide net zo hard. Top dus.

Alphensnieuwsblad.nl

Veel jonge mensen in de bediening, maar alles liep gesmeerd. Er loopt veel jong personeel met weinig ervaring, geld niet voor iedereen. De sfeermuziek ontbrak, maar toen ik vertelde dat ik deze recensie schreef, ging ze de muziek harder doen. Community Hoe was jouw ervaring? Maar ik h.

Verder de verrassing alphen high tea ik wel als aandachtspunt willen aangeven dat ze ook de prijzen voor het zelf samenstellen van de pannenkoek duidelijk moeten weergeven.

Wij gaan niet meer terug. Verbetering is wel nodig bij de bediening. Bedrijfsleiders van de Schaapskooi: Kijk eens kritisch naar jullie fantastische restaurant en zorg dan dat armband tattoo pols man eenvoudige Hollandse produkten weer een SUPER traktatie van Alphen aan den Rijn wordt.

Weer zaten verschillende in de zon, in welke sport dan ook. De complexen van alle amateurclubs, veel te warm.

Gastenreviews

Er hangt een knus huiskamergevoel en de ontvangst is allerhartelijkst. De kaas-ananaspanekoek was niet gaar en koud. Niets tekort gekomen Mijn ste verjaardag is als verrassing gevierd in de borrelbar bij Brasserie de Alphense Burgemeester.

Uit zijn mond niets anders dan lovende woorden: "Ik kom hier iedere dag ontbijten. Marga en Henri. P van Berkel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Hoe was jouw ervaring?

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |