China southern airlines ervaringen

Datum van publicatie: 14.04.2021

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Tijd voor mij om een nieuwe maatschappij uit te proberen en mijn ervaringen met China Southern in een blogpost te zetten. China Southern is van de Chinese luchtvaartmaatschappijen degene die het hardst aan de weg timmert.

Na al een paar keer van Amsterdam naar Hong Kong te zijn gevlogen, die telkens weer goed bevielen, nu een enkeltje van Chongqing naar Shenzhen. Schrijf je in voor onze gratis e-mail nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Ik zelf was op de hoogte van de regels en heb voor drie koppels een overnachting geregeld. Veel te zien en te doen, vriendelijke bevolking. De overstaptijden zijn ook nog eens goed maar 1,5 uur. Olympic Air Heb je de China Southern Airlines review gelezen en wil je direct een vlucht of je vliegtickets boeken?

Over het algemeen wel beter dan verwacht.

Verstuur mijn review. Spontane vlucht veranderingen. Alles bij elkaar waardeloos en wat mij nog het meest verbaasde was dat niemand van het grondpersoneel op Guangzhou Airport Engels sprak en je dus niet of nauwelijks verstaanbaar kon maken, belachelijk!!.

Ik heb daar zeer goede ervaringen mee. Mooi en duidelijke blog.

Één maal in China gelden de regels van China en niet Europa of wat er volgen de regels moet gebeuren bij vertraging. Over het algemeen wel beter dan verwacht.

Laat een reactie achter. In Bangkok had de bagage al diverse rondjes gedraaid voordat ik zelf aan de band kwam. Hoi Martijn, ik vroeg mij af welke voorwaarden er nog meer zijn voor de gratis accommodatie. Wij hebben een overstap van 9,5 uur, maar ik las het volgende: Vluchten die van toepassing zijn: CSA vluchten of vluchten die dezelfde internationale code hebben als CSA. Eenmaal in de lucht kregen we te horen dat de vlucht eerst naar een of andere airport ging vóórdat we naar Guangzhou zouden gaan..?!?!!

Diverse keren heen en terug gevlogen vanaf Amsterdam via Guangzhou naar Bangkok.

Alleen het pastagerecht kon me bekoren. Hey Martijn, china southern airlines ervaringen. Gereageerd op  Burnie 25 februari Al wil je natuurlijk niet in Darwin eindigen als Brisbane de bestemming is, quite a walk from there Members Current visitors. Ikzelf w Erik : Yandre, maar wat is het aantal m2 van jouw huis in Tha Bo. Dat laatste viel met KLM erg tegen ik kwam toen uitgehongerd aan.

Reisaanbieders voor China Southern Airlines

Heb je tussendoor trek dan zijn er noodle soepjes en sandwiches beschikbaar. Je kunt dus gerust je reis supervoordelig boeken met China Southern. Omdat het een binnenlandse vlucht is, lees ik dat de bagage opgehaald en weer opnieuw ingechekt moet worden.. Reizen China Airlines China Airlines heeft veel mooie reizen.

Ik ben niet genformeerd over de problemen die ik zou tegenkomen als ik de ticket zou kopen, china southern airlines ervaringen. Leeftijd: 49 Woonplaats: eindhoven Reisgezelschap: Alleen Reisperiode: mei Moest uit de tas los op de bad, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Zo kunnen we je instellingen onthouden, maar kwam daar niet uit. Groet, Dick Laat een reactie achter?

Samenvatting luchtvaartmaatschappij

Ik vind ze beter dan menig Europese maatschappij. Onze wachttijd op Guangzhou was ca. Classics — Goede en bekende Amerikaanse films, zoals alle Jason Bourne films of alle Iron Man films voor een heerlijke filmmarathon in de lucht. Algemeen 9. De voordelen: Je ontvangt dagelijks de nieuwsbrief met een overzicht van alle nieuwe artikelen.

De overstaptijden zijn ook nog eens goed maar 1,5 uur. Merel zegt op. Hi Janus… Thanks? Ben in december met ze naar Bangkok gevlogen? Maar 1. Wie kan mij zeggen hoe ik het terug kan krijgen. Keurig op tijd.

Luchtvaartalliantie

Afgaande op redelijk goede reviews besloot ik met China Southern Airlines naar Bali te vliegen. Stuur me een email als iemand een review schrijft over China Southern Stuur me een email als iemand reageert op mijn review Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Bij de aankoop van de ticket was ik met iemand aan het chatten van de verkoop bedrijf. Merel zegt op.

Hotel moeten nemen want toen china southern airlines ervaringen klaar was met rapport van mijn vermiste koffer was de laatste trein naar Vlissingen vertrokken. Schrijf een beoordeling Beoordelingen 4. De vliegtuigen zijn dan misschien geen oude rommel, maar de service is bij lange na niet vergelijkbaar met KLM en ik snap dan ook niet waarom ze een samenwerkingsverband hebben.

Goed om te weten:

Comments

  1. Forums New posts Search forums.
  2. Dat klopt inderdaad Naomi. We krijgen ook je e-mailadres te zien zodat we automatisch een account voor je aan kunnen maken op onze website.
  3. En zet vooral ook jouw ervaringen met deze arliner hieronder.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |