Campingplatz am blankensee trebbin

Datum van publicatie: 24.04.2021

De camping heeft prima voorzieningen en vermaak voor de kinderen dus ook de sportieve familievakantie zit hier goed. Doe de Corona Camping Check   Blijf op de hoogte over  kamperen in corona-tijd. Gibt es noch andere Möglichkeiten?

Camping echt open? Zwemmen en vermaak op en rond de camping Op Camping am Blanksee worden waterratten en hobbyvissers op hun wenken bediend.

Onthaasten in de Mecklenburger Seenplatte op Camping am Blanksee Camping am Blanksee ligt in een fraaie omgeving in het Duitse merengebied tussen twee beschermde natuurgebieden en is daarom ideaal voor rustzoekers, wandelaars, fietsers en watersporters. Sorteer op. Boek nu Partners:. Accommodatie toevoegen.

Dichtst bijzijnde supermarkt is 30 minuten met de auto. Onze nieuwsbrief staat vol tips, waaronder herten, nieuws. Onderweg spot je mogelijk allerlei dieren in het wi. De eigenaren zijn super vriendelijk en zeer behulpzaam. Blanksee staat voor rust ruimte natuur en hele vriendelijke en aardige camping eigenaren.

Het zwemparadijs is hier een prachtig meer!!!

Merengebied en Oostzeekust

Veel regeltjes en een niet meedenkende eigenaresse. Erg kindvriendelijk. Er is een mooi strand en water voor de kinderen. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Veilig betalen met.

Klantenservice Veelgestelde vragen. Gereisd met partner in augustus Nuttige review 0. Neem een rubberboot mee campingplatz am blankensee trebbin je op het meer kan dobberen. Leuke camping, wij houden van rust. Op Camping am Blanksee gelden de volgende regels voor huisdieren: - Hond en laagseizoen mits aangelijnd toegestaan - Hond en hoogseizoen mits aangelijnd toegestaan Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes.

U krijgt eerst een mailtje met daarin uw aanvraag die u nog eens kunt controleren. Wat een heerlijke rustige camping.

Mijn opties voor kosten

Gereisd met partner in augustus Gereisd met oudere kinderen in juli Nuttige review 1. Inlog eigenaren.

Er is een zandstrand met grote aangrenzende ligweide en een zwemsteiger. Kamperen met fraai uitzicht Op deze middelgrote camping zijn vouwwagens, caravans en campers welkom? Veel ruimte voor de kinderen om te spelen. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Turkije Egesche Zee Music zonder wifi. Hotel Simena Sun Club.

Werken bij Zoover.

Onthaasten in de Mecklenburger Seenplatte op Camping am Blanksee

Het terrein is deels op bosgrond, deels op open terrein, naar keuze. Steden en activiteiten en supermarkt zijn niet in de directe omgeving. Navigate backward to interact with the calendar and select a date. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

  • Playa de las Américas.
  • Je kunt er ook varen of waterfietsen.
  • De camping wordt aangegeven met borden.
  • Het sanitair gebouw wordt iedere dag 2 keer schoongemaakt.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar en restaurant kleine kaart aanwezig. Er is n groot nadeel aan de camping: je wilt er niet meer weg. We hebben veel gefietst met tochten van de camping en dan kom je onderweg altijd wel wild tegen, campingplatz am blankensee trebbin.

Press the question campingplatz am blankensee trebbin key to get the keyboard shortcuts for changing dates. Steden en activiteiten en supermarkt zijn niet in de directe omgeving! Kinderen Kinderen 0 kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen.

Locatie Toon op kaart.

ACSI Club ID

Gemiddelde beoordeling: 7,0. Toon meer Op Camping am Blanksee gelden de volgende regels voor huisdieren: - Hond en laagseizoen mits aangelijnd toegestaan - Hond en hoogseizoen mits aangelijnd toegestaan Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes.

Turkse Rivièra. Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.

Wilt u een plek reserveren. Gereisd met partner in augustus Nuttige review 0. We waren blij dat we weg konden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Op Camping am Blanksee worden waterratten en hobbyvissers op hun wenken bediend.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |