Cafe de ster

Datum van publicatie: 18.03.2021

Cafe De Tapperij Pub. Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt? Love to come back for more.

Is dit restaurant geschikt voor lunch? Search within reviews. Engels 1. Type reiziger. Bar Bistro d'Olde Smidse Restaurant. Vreselijk 0.

Gezellig eetcafe, de prijs-kwaliteitsverhouding of de sfeer voor Caf De Cafe de ster. Er zijn nog onvoldoende waarderingen van het. Heel vriendelijk personeel en het eten was dik in orde.

Toevallig kwamen we in het plaatsje Goor terecht en hebben heerlijk kunnen eten bij dit eetcafe. Primera DeBandijk Tobacco Store. Als plattelander in de grote stad ben je hier welkom.

Secondary Menu

Recommended Reviews. Goede pils, strak getapt. Cafe De Tapperij Pub. Beoordelingen Bij de Ster vlakbij het Centraal Station. Lunchroom-Cafetaria de Specht Cafeteria. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

About See All. Related Pages, cafe de ster. Cafe de Ster, dekentjes en gezellige aankleding zitten jullie er straks lekker warm bij en hopen we jullie snel weer te mogen ontvangen. Italiaans 4. Cafe de ster heaters, Amsterdam.

Het schijnt er met Koninginnedag ook n groot feest te zijn en ik denk dat ik dat volgend jaar ook maar eens ga uitproberen. De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Meer informatie

People Also Viewed. The Netherlands. Gewoon goed. Your trust is our top concern, so businesses can't pay to alter or remove their reviews.

Heeft dit restaurant een gezellige bar. Log In? Gemiddeld 1. Tel daarbij de prachtige bar, cafe de ster, de temperatuur die aangenaam is. Zweeds 1. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan?

Waarderingen en beoordelingen

Café De Ster Geclaimd. Ja Nee Weet ik niet zeker. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

  • Amenities and More.
  • De gasten staan vaak aan de bar of zitten aan de tafeltjes aan de wand.
  • Amsterdam op zijn best, lekkere Amsterdamse sfeer, professionele medewerkers.
  • Vlakbij CS.

Search within reviews. Forgot account. Ontzettend leuke bediening. Vanaf het station naar caf de Ster. Reserverin. Wat een gezellig leuk cafe. Primera DeBandijk Tobacco Store.

Er wordt veel gerookt binnen! Bedankt voor je hulp! Beoordeeld op 26 februari Gezellig en netjes.

We hebben de sate en broodje burger cafe de ster wat erg lekker was. De gasten staan vaak aan de bar of zitten aan de tafeltjes aan de wand. See All !

Goed om te weten:

Comments

  1. About Blog Support Terms.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |