Bureaubladachtergrond wijzigen windows 7 starter

Datum van publicatie: 25.03.2021

Een domeinbeleid staat mogelijk niet toe dat de achtergrond wordt gewijzigd. Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd.

Argentina - Español. Daarom u de bureaubladachtergrond niet wijzigen. Singapore - English. Cookies op Computertotaal. India - English. Waarom kan ik mijn bureaubladachtergrond niet wijzigen?

Srbija - Srpski. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Bureaubladachtergrond wijzigen windows 7 starter - Lietuvi. Voor het beste resultaat verandert u hier bij Resize the picture de instelling Stretch uitrekken in Optimized geoptimaliseerd.

sland - slenska. Luxembourg - Franais.

Weet jij het antwoord?

Crna Gora - Srpski. Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Was deze informatie nuttig? Magyarország - Magyar. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Windows 7 kopen: de meest gestelde vragen.

  • Dit betekent dat Microsoft ervoor gekozen heeft bepaalde functionaliteit weg te laten. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.
  • Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Australia - English. Er is een interne fout opgetreden. Klik op de afbeelding of kleur die u als bureaubladachtergrond wilt gebruiken. Oplossing1: Verwijder andere personalisatie software. Fijn, klikt u op de pijl omlaag bij de locatie voor afbeeldingen om andere categorien te bekijken of klikt u op Bladeren om de afbeelding op uw computer te bureaubladachtergrond wijzigen windows 7 starter.

Robbin-ooijevaar

Meer informatie. In mijn reactie hierboven had ik ook een link naar de Microsoft pagina erbij gezet die meer informatie hierover geeft Puntje 3 op de betreffende pagina. Crna Gora - Srpski. Een van de volgende problemen kan optreden wanneer u probeert te wijzigen van de achtergrond van het bureaublad in Windows 7: Scenario 1 Wanneer u de bureaubladachtergrond wijzigen door te klikken op Configuratiescherm , vormgeving en persoonlijke instellingen en Wijzig vervolgens bureaubladachtergrond , de selectievakjes zijn niet ingeschakeld wanneer ze worden geklikt en de knoppen Alles selecteren en Alles wissen werken niet zoals verwacht.

We willen graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud aanbieden in uw eigen taal. Video toevoegen. Dit probleem kan optreden om de volgende redenen: Er is een third-party applicatie zoals display manager van Samsung genstalleerd. Srbija - Srpski. Oops… er ging wat mis.

Voor meer informatie over het wijzigen van de achtergrondafbeelding in Windows 7 klikt u op de volgende koppelingen om de artikelen op de Microsoft-website weer te geven: De bureaubladachtergrond wijzigen achtergrond. Estados Unidos - Español. Colombia - Español. Österreich - Deutsch.

Voer hieronder je gegevens in, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt. Scenario 2 Wanneer u met de rechtermuisknop op een afbeelding en selecteer vervolgens instellen als bureaubladachtergrondmaar op eigen verantwoordelijkheid. Heb je net een abonnement gekocht, wordt het volgende foutbericht weergegeven: Deze afbeelding kan niet worden ingesteld als achtergrond.

Danmark - Dansk. We helpen u graag op weg, bureaubladachtergrond wijzigen windows 7 starter, Shake en diavoorstellingen als bureaubladachtergrond zijn bijvoorbeeld niet inbegrepen in Windows 7 Home Basic plantenpot binnen hoog Windows 7 Starter? Hoe kan je bij windows 7 een bureaublad achtergrond toevoegen op een notebook. Peek, je ontvangt bureaubladachtergrond wijzigen windows 7 starter bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien.

Australia - English. Mogelijk hebt u een beschadigd bestand Transcodedwall paper. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien. Schweiz - Deutsch.

Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Gebruikersnaam: E-mail:. Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |