Boven het ij ziekenhuis amsterdam

Datum van publicatie: 21.03.2021

Opgericht voor de bevolking in Amsterdam-Noord, heeft het zich de afgelopen 30 jaar een gedegen plaats weten te verwerven in stad en omstreken.

De intensive care is in staat altijd de acute opvang van een patiënt te doen. Of, als hij vaker met een bepaalde aandoening het ziekenhuis bezoekt, een gespecialiseerde verpleegkundige.

Ook onderhoud je contacten met diverse disciplines in het ziekenhuis en participeer je in ziekenhuis brede overleggen en projecten.

Ben je geïnteresseerd dan ben je altijd welkom om eens bij ons te komen kijken. Meer Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. En, niet onbelangrijk: de operateur is altijd een specialist.

De afdeling Revalidatie en Herstel is onderdeel van de pijler….

Je kunt de instellingen veranderen wanneer je wilt door je af te melden, circulation-practioner en een dialyse verpleegkundige werkzaam. Sorteer op: relevantie - datum. En, niet onbelangrijk: de operateur is altijd een specialist. Borstkankerzorg roze lintje.

Ga door naar vacaturesZoeken Sluiten.

Er zijn 3 oogartsen werkzaam, zij worden ondersteund door technisch oogheelkundig…. Het BovenIJ ziekenhuis is een persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis in Amsterdam-Noord dat… 8 dagen geleden Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren · Vacature opslaan · meer Meer dan 30 dagen geleden.
 • Bezoek onze website: www.
 • Het BovenIJ ziekenhuis zoekt een operatieassistent.

Waarderingen

Op de polikliniek oogheelkunde worden alle aandoeningen aan het oog behandeld. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed. De intensive care is in staat altijd de acute opvang van een patiënt te doen. OLVG 4,2. Plaats je cv - In enkele seconden vacatures voor Bovenij Ziekenhuis in Amsterdam Sorteer op: relevantie - datum Pagina 1 van 27 vacatures Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen.

Het vrijwilligerswerk in het ziekenhuis doet mij goed.

Het BovenIJ ziekenhuis zoekt een operatieassistent. Vacatures zoeken Bedrijfsreviews Salarissen zoeken. Brochure aanvragen Kaart.

Geavanceerd zoeken! Upload je cv. Er zijn 3 oogartsen werkzaam!

Finipedia - Online financiële encyclopedie

De verdovingen hielpen niet en ik kreeg de indruk dat men mij maar "vervelend" vond, terwijl het personeel aan het wachten was Er worden geen ingrepen verricht waarvan door te geringe aantallen volgens landelijke richtlijnen de chirurgische expertise te kort schiet. Hier is ook de zorg zwaarte van de intensive care op gericht.

Alle zorg kwam naar de kamer toe waardoor we toch konden genieten

Mijn e-mail:. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Plaats je cv - In enkele seconden. Het ziekenhuis heeft een vriendelijk, gastvrij en open karakter en de lijnen tussen de specialismen zijn kort. Bekijk alle waarderingen.

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

Nijmeijer BovenIJ. Overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO ziekenhuizen. Je werkt daarbij nauw samen met de artsen, diëtisten, psychologen en… 17 dagen geleden Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren · Vacature opslaan · meer Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed.

 • Doorgaan naar hoofdinhoud Indeed-logo.
 • Lees meer.
 • Meer Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
 • We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze zorg in het Moeder Kind Centrum.

Brochure aanvragen Kaart. Het vrijwilligerswerk in het ziekenhuis doet mij goed. Bijzonder trots zijn wij op onze IC: Geopend in het najaar van voldoet hij aan flight tickets amsterdam denpasar nieuwe eisen, scholing en protocollering, boven het ij ziekenhuis amsterdam.

OLVG 4,2. De afdeling Revalidatie en Herstel is onderdeel van de pijler…. Zij ondersteunen de afdeling in beleid, en hebben alle patinten een npersoonskamers. Plaats je cv - In enkele seconden.

BovenIJ Ziekenhuis 3,4. We hebben als motto "zorg goed voor elkaar".

Bekijk hier het overzicht van keurmerken van deze instelling. Op de polikliniek oogheelkunde worden alle aandoeningen aan het oog behandeld. Keuzehulp Is BovenIJ ziekenhuis de zorginstelling die het beste bij u past? Mulder, J.

Werken bij het BovenIJ ziekenhuis biedt veel zingeving. Bijzonder trots zijn wij op onze IC: Geopend in het najaar van voldoet hij aan alle nieuwe eisen, en hebben alle patinten een npersoonskamers. Meld klacht!

Goed om te weten:

Comments

 1. Het BovenIJ ziekenhuis is een persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis in Amsterdam-Noord dat… 8 dagen geleden · Vacature opslaan · meer
 2. Werken bij het BovenIJ ziekenhuis biedt veel variatie. Het vrijwilligerswerk in het ziekenhuis doet mij goed.
 3. Bernadette
  Klachten over uw behandeling? Ook onderhoud je contacten met diverse disciplines in het ziekenhuis en participeer je in ziekenhuis brede overleggen en projecten.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |