Blonde plukjes in haar maken

Datum van publicatie: 24.04.2021

Goud straalt! Peper-en zout?

Geld gaat het kosten, misschien dat je beter een goede kapper kunt vinden die luistert naar wat je precies wilt en je haar dan een mooie kleur kan geven. Let op: de kleur van de highlights mogen nooit twee tinten verschillen van je originele haarkleur. Met dit handige stappenplan lukt het je wel, maar probeer zeker niet te snel te gaan:.

Als je niet zeker weet hoe de highlights zullen uitpakken, test dan eerst een klein plukje voor je je hele hoofd doet. Dan roep je bij onderstaande punten ook alsmaar: Ja!

Wanneer je te langzaam werkt kan de kleur in de eerste folies al helemaal klaar zijn voor je de laatste folie klaar hebt. Of dat het breekt tijdens het bleken, blonde plukjes in haar maken. Als je goed highlights wilt zetten dan heb je daar professionele spullen voor nodig. Van nature heb ik namelijk harstikke donker haar. Toner is dus een mst!

  • Wanneer je bij de kapper highlights laat zetten dan doen ze die altijd in een aluminiumfolie. Ik wil zelf high lights zetten mijn vriendin helpt mij maar nu schijnt er een nieuwe verfmuts te zijn de Flash Topp nu is mijn vraag zou dat wat zijn?
  • Zelf gebruik ik Blondor van Wella.

Deze punten herkennen alle blondines

Je krijgt nu eerst een bevestigingsmail voor je inschrijving. Duw de punt — horizontaal — vervolgens onder je pluk highlights. Als je stroken aluminiumfolie gebruikt, was elke pluk dan eerst afzonderlijk met de crème voor je je hele hoofd met shampoo wast. Je haar is nu niet zo licht maar dit kan je oplossen door het nogmaals te bleken. Op zich niets mis mee, maar ze heeft nu een uitgroei. Dat is toch leuk?

  • BeautyJournaal tip! Blijf je haar controleren, krijg of het nog gezond oog, vertrouw je het niet spoel het dan uit.
  • Doe het op je hoofd en laat de vloeistof ongeveer 20 minuten inwerken, of zo lang als in de instructies staat. Grote kans dus dat dat idee zich nooit verder ontwikkelt tot uitwerking.

Vouw de folie dicht en daarna nog een keer dubbel. Ik heb zelf de laatste jaren ook heel veel gexperimenteerd met het zelf zetten van highlights, en ik kan je megabike den haag je kan blonde plukjes in haar maken verkeerd doen met je haar. Spoel je haar uit. Probeer dan Cloudways. Mijn favoriet is de Igora Vibrance 6.

Lees verder Ga nou niet zitten prutsen met spullen van de drogist.

Volgend artikel:

Wil je leren om zelf highlights in je haren te verven en je uitgroei op die manier ook wat te camoufleren? Haal alles in de badkamer waar geen vloeistof op mag komen weg.

Borstel je haar.

Shop het product hier. Geen een mooi resultaat en je hebt geen gedoe met spiegels en achter je hoofd werken. Door dit product is het mij, toch gelukt om van die mooie lichte lokken te krijgen. Na elke grondige wasbeurt met zilvershampoo is er altijd wel iemand die vraagt of ik m'n haar heb geverfd.

Page content

Nu is het tijd voor de volgende highlight. Wanneer er iets fout gaat met de kleur is het moeilijker te corrigeren dan een haarverf. De producten latende blonde glans herleven met kamille ophelderend en honing vochtherstellend.

Anders krijg je al snel een onnatuurlijk strepen effect.

Gebruik gewoon een mooie goudtint. Hierna is het tijd voor de andere kant. Door dit product is het mij, ook al is het nu heel verleidelijk om pakjes haarverf te kopen met dit soort haarmasker of kapje erin, toch gelukt om van die mooie lichte lokken te krijgen, blonde plukjes in haar maken. Nu is het tijd voor de volgende highlight! Als blonde plukjes in haar maken op een mooie astint blond werkt het fantastisch. Color-Vive Purple Shampoo.

Het kapje dat bij het pakket zit heeft hele kleine gaatjes waar je plukjes haar die lichter moeten worden doorheen kunt trekken. Deze pigmenten waren zeer hardnekkig om te verwijderen uit mijn haar!

Folie techniek

Lees hier meer over die nieuwe free hand kleurtechniek, zonder folies! Over dit artikel. Dit hoefd niet precies, van afstand zie je dat niet meer. Hoi edwin, Ik heb van nutare zwart haar en wil er zelf wat plukjes hightlights in brengen.

De producten latende blonde glans herleven met kamille ophelderend en honing vochtherstellend. White Blonde Toner Conditioner. Dankzij een lagere hoeveelheid oplichtende bestanddelen vindt het oplichten alleen plaats aan de oppervlakte.

Goed om te weten:

Comments

  1. Waar moet je opletten wanneer je toch zelf Highlight of Lowlights in je haar probeert te doen.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |