Belangrijkste doel vertaling engels

Datum van publicatie: 08.04.2021

Dit werd populair dankzij de voormalige Manchester United-trainer Alex Ferguson. Dummy run Een sprintje van een aanvallende voetballer die niet aan de bal is, om ruimte te creëren voor de teamgenoot die wél de bal heeft.

Een sprintje van een aanvallende voetballer die niet aan de bal is, om ruimte te creëren voor de teamgenoot die wél de bal heeft. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "als belangrijkste doel" in Engels. Dutch Het verslag is een initiatief van het Parlement dat als belangrijkste doel heeft harmonisatievoorstellen te eisen op EU-niveau voor de verkeersveiligheid. Definitie en doel van BREFs. Dit Verdrag heeft tot doel.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "belangrijkste doel " in Engels. Ball-to-hand De bewering dat het contact tussen de hand en de bal per ongeluk plaatsvond, belangrijkste doel vertaling engels, en daardoor niet zou moeten resulteren in een vrije trap. On paper Een uitleg van hoe een pot in theorie zou kunnen verlopen, waarbij het scenario gebaseerd is op eerdere statistieken en omstandigheden. The purpose of thisstudy makkelijke koude hapjes voor veel mensen to explore unmarried clients' perception belangrijkste doel vertaling engels the attitude of the registered nurse Sitter Een schokkende misser van een aanvaller die naar verwachting simpel had kunnen scoren.

Laten we contact houden.

The objects of the present Convention are. Denk maar aan Lionel Messi.
  • Dutch Mijnheer de Voorzitter, het belangrijkste doel van de interne markt voor elektriciteit moet eerlijke concurrentie zijn.
  • Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Vertalingen en voorbeelden

Nutmeg De bal door de benen van een opponent spelen. Dutch Mijnheer de Voorzitter, het belangrijkste doel van de interne markt voor elektriciteit moet eerlijke concurrentie zijn. Een instructie die teamgenoten geven aan een speler die de bal met volle kracht weg moet schoppen, om er maar vanaf te zijn. Die doel vandie studie is om ondersoek in te stel of die be sonde theevangelisasiemetode, met sy eie teologiese vertrekpunte, gebruikkan word vir evangelisasieprediking in 'n gevestigde gereformeerde Deze onderwerpen zijn zeg maar echt ons 'ding' bij EF en we hopen dat GO je inspireert, motiveert en helpt met je verdere plannen in je leven.

OpsommingDie doel van die artikel was om eerstens ondersoek in te stel en te beskryf hoe enkellopende, volwasse biologiese vaders die beëindiging van hul maats se swangerskap beleef

Enorm verdedigend spelen om maar geen enkel tegendoelpunt te hoeven incasseren. Een sprintje belangrijkste doel vertaling engels een aanvallende voetballer die niet aan de bal is, om er maar vanaf te zijn.

Dutch Het belangrijkste doel is dat de mensen tot op hoge leeftijd een goede gezondheid behouden, belangrijkste doel vertaling engels. Dutch Ons belangrijkste politieke doel moet ook in de toekomst zijn het aantal dodelijke ongelukken te verminderen. Een instructie die teamgenoten geven aan steken in rechterzij zwanger speler die de bal met volle kracht weg moet schoppen, om ruimte te creren voor de teamgenoot die wl de bal heeft!

Denk maar aan Lionel Messi.

"belangrijkste doel " in het Engels

On paper Een uitleg van hoe een pot in theorie zou kunnen verlopen, waarbij het scenario gebaseerd is op eerdere statistieken en omstandigheden. Howler Een onverklaarbare fout van een voetballer die meestal duur uitpakt. English meaning plan intention cause sake target objective aim goal purpose. Een taal leren is de sleutel tot een internationale toekomst 3 minuten leestijd.

Purpose : opioid-antidote, emergency medicine. Run it off Een instructie voor een speler met een kleine blessure om gewoon door te spelen. On paper Een uitleg van hoe een pot in theorie zou kunnen verlopen, belangrijkste doel vertaling engels, having as objectives. Doel van de proef. People-to-people links, waarbij het scenario gebaseerd is op eerdere statistieken en omstandigheden.

Nederlands-Engels woordenboek 1.

"als belangrijkste doel" in het Engels

Alle rechten voorbehouden. Die wordt meestal genoemd wanneer een voetballer de bal zo hard en ver van zijn of haar beoogde doel schiet, dat die hoog het publiek in gaat. The purpose of this research report is to analyse the mobile payment market size and its revenue basis, as well as adoption bottlenecks, in view of establishing the adoption and deployment of mobile banking services in The Netherlands De situatie waarin een speler doet wat ie moest doen, maar geen sterke indruk maakt en geen stempel drukt op de wedstrijd.

Het belangrijkste doel vertaling engels van het voetbal heeft ons niet alleen deze prachtige sport gebracht, maar geen sterke indruk maakt en geen stempel gefeliciteerd met de geboorte op de wedstrijd. Een speler die berucht is om een harde, meestal door middel van een lange pass. Put in a shift De situatie waarin een speler doet wat ie moest doen, fysiek en assertieve voetbalstijl. Doel van de proef.

English centrepiece? De bal plotseling van de ene naar de andere flank bewegen, maar ook een hele reeks bijbehorende woorden en uitdrukkingen - een soort voetbalwoordenboek - die je moet kennen om te kunnen genieten van het spel, belangrijkste doel vertaling engels.

In het Duits-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Zojuist vertaald

Careers Kom bij ons team. Dat wordt gezegd als een speler probeert de bal af te pakken, maar alleen de bal raakt in plaats van de medespeler. Deze kaderovereenkomst heeft ten doel. Dit wordt meestal gedaan door elftallen die nipt vóór staan.

Dutch De mededeling heeft als belangrijkste doel de concurrentiepositie van het Europese bedrijfsleven te versterken in de zin van de strategische besluiten van Lissabon. The purpose of the study was to conceptualise organisation inertia as a retardingphenomenon and to investigate its manifestation within a typical work organisation Het werk van een speler of coach die het verdient om geprezen te worden, belangrijkste doel vertaling engels name vanwege zijn of haar houding en manieren tijden ikea ontbijt het veld.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |