Bandits and angels 4 in 1 handleiding

Datum van publicatie: 23.05.2021

Heel mooie loopfiets die eenvoudig te monteren is. Mooie stoere fiets makkelijk te monteren en aflevering zoals als het hoort.

Stoere houten loopfiets. Vervelend was het dat wiel-onderdelen los in de kartonnen doos zaten EN dat er van een wieltje een schroefje ontbrak! Jacqueline Bovenlander - 10 april Fantastisch fietsje vele mogelijkheden stoer merk. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit.

Mijn zoontje van 1 kan er al meteen op. Mint - groen uitverkocht. In winkelwagentje.

Vond je dit een nuttige review. Service n. Anoniem - 14 maart Mooi product dat er degelijk uitziet. Uiteindelijk merkt de kleine er niks van. Super service!!. Het hout is van een mooie kwaliteit.

Ziet er verder netjes uit. Mooi design en afwerking en aandacht voor het voorkomen van 'aanrijschade'.

Productbeschrijving

Super handige fiets, door de aanpassing van driewieler naar loopfiets is langer plezier verzekerd. Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is. Ankie Simons - 11 oktober Alleen jammer dat je het stuur niet in hoogte kunt verstellen. Bij binnenkomst was van kinbeschermer een naadje los, één mailtje en binnen 1 werkdag al een nieuwe in huis. Original 3 in 1 Edition 3 in 1 Recycled 3 in 1 Original 2 in 1 Recycled 2 in 1.

Christien Letmaath - 20 augustus Mooie loopfiets, kleindochter is er erg blij mee. Anoniem - 17 april heb smart-bike cadeau gegeven.

  • Anoniem - 08 mei Prachtige stoere loopfiets!
  • Anoniem - 31 januari Mooie loopfiets, lijkt erg klein maar ons kindje van 1 past perfect op de fiets op de laagste stand.

Fietsje was makkelijk in elkaar te zetten. Wat een super leuk fietsje. Bert de Vries - 15 juli Ivan Bots - 18 maart Boutjes mogen iets,sterker ivm met inbussleutel. Wilda Reitsma-Driesse - 17 april Hij is er superblij mee.

Productspecificaties

De verzenddatum is per ongeluk niet op de juiste datum komen te staan. Onze kleine van 20 maanden kan er makkelijk op. Levertijd 10 Verpakking 10 Montage 2,0 Verwachting 7,0 Eindcijfer 7,4.

Anoniem - 13 juni 'n Leuk vlot fietsje, zeker als je het in een kleur besteld. Great product. Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van functionele cookies. Paul Smeets - 10 mei Prima afhandeling. Heeft een moccamaster vs douwe egberts aantrekkingskracht op iedere kleine van zelfs iets ouder.

Onze kleinzoon is vandaag jarig, we gaan de fiets dit weekend in elkaar zetten, vandaar dat ik nog niets kan zeggen over montage en gebruik. En ja we hebben alle standen geprobeerd! De fiets ziet er super uit, was makkelijk in elkaar te zetten en naam bandje ook erg mooi gemaakt. Het is een goed en stevige fiets met een vrolijke rode kleur.

Dit is de reden voor lage cijfer bij op tijd leveren. Compleet met mandje en kinbeschermer met naam erop. Mijn vader, toen de bestelling later bleek te zijn kreeg ik dit gelijk te horen, heeft er meer dan 1,5 uur over gedaan. Dus weer retour moeten sturen. Metten - 28 december ons kleinkind was blij met de loopfiets. Die vind ik niet echt uitgebreid?. Stoere loopfiets perfecte service.

Een kind brommend geluid autoradio 3 of 4 jaar zal hier waarschijnlijk te groot voor zijn.

Mijn zoontje begon er met 1,5 jaar op te lopen. Nu is het persoonlijker. Erna Weeting- de Jong - 24 januari

Stoere loopfiets voor onze kleinzoon. Compleet met mandje en kinbeschermer met naam erop. PAM Brokx - 12 februari goede service. Peter Kuiphuis - 01 april Wat moet ik nou nog aan toevoegenik zeer tevreden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Mooie stoere fiets makkelijk te monteren en aflevering zoals als het hoort. Mijn zoontje van 1 kan er al meteen op.
  2. Ziet er prima uit.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |