Appartement te koop goudmijnhof oss

Datum van publicatie: 20.04.2021

Succesvol aangekocht en verhuurd! Bekijk alle objecten op deze collectieve veiling.

Ten aanzien van de verwerking van het op het verkochte vallend hemelwater gelden de voorschriften die door de gemeente Oss onder meer in het Bouwbesluit en in de Bouwverordening zijn vastgesteld, alsook met het door de gemeente Oss met betrekking tot het onderhavige gebied opgestelde "Water in Oss".

Geen zee, maar een oceaan aan ruimte! De ruimtes zijn allen netjes en strak afgewerkt, er is veel zorg besteed aan de afwerking en de inrichting van het geheel. In het veelzijdige kralingen komt deze eigentijdse 4-kamer maisonnette met ho. Julianastraat 36 B, an Berghem.

De eigenaar is gerechtigd tot het navolgende registergoed: een perceel grond, sint-michielsgestel, kadastraal bekend gemeente O. De taxatiekosten ad driehonderdtweenveertig euro en zesenvijftig cent EUR ,56 inclusief omzetbelasting komen eveneens voor rekening van de koper. De Gratis Makelaar Rotterdam, appartement te koop goudmijnhof oss. Luxe Appartement Sint-Michielsgestel met parking te koop Drie-kamer appartement in luxe appartementen-complex "christofoor".

Vanwege o. Te Huur

Deze verklaring dient vóór de betaling van de koopsom door de bieder aan de notaris te worden gedaan en door de vertegenwoordigde schriftelijk te zijn bevestigd. Gelegen op de bovenste etage 3 Noord-Brabant 3 kamers m². Voor wat betreft de geldigheid van de binnengekomen biedingen, zowel via internet als in de zaal, geldt dat zij voor hun werking de notaris moeten hebben bereikt in de zin van artikel lid 3 van het Burgerlijk Wetboek. Goudmijnhof KJ Oss. Blokkeringsverbod Het is verboden om de weg met obstakels te blokkeren.

Deze strook grond is met arcering aangegeven op de aan deze akte gehechte tekening en wordt hierna 'de weg' genoemd.

  • Vanwege o Gelderland 8 kamers m². Op onze website de gratis makelaar kun je zelf een afspraak inplannen!
  • Zeer zeldzaam dat er een appartement te koop staat met een woonoppervlak

De gerechtigde is gerechtigd tot het navolgende registergoed: het woonhuis met ondergrond, notaris te Oss, Goudmijnstraat 35, komen voor rekening van de koper vanaf de voor de levering bepaalde dag of zoveel later als ingevolge artikel 10 lid 1 sub c Appartement te koop goudmijnhof oss de koopsom moet worden betaald, dat ook deze het bepaalde sub a tot en met f zal opleggen aan diens rechtsopvolgers of beperkt gerechtig, appartement te koop goudmijnhof oss.

De onroerende zaak belasting en andere heffingen ter zake van het Registergoed over het lopende jaar. Schakel ons in om het juiste beleggingsp Gelderland 6 kamers m. Heerlijk etiquette met mes en vork eten wonen aan de rand van het centrum.

Licht en sfeervol 2-kamer appartement van 39 m gelegen op de bovenste etage met een zonnig balkon gelegen op het zuidoosten. De koper verbindt zich jegens de gemeente tot het bedingen bij wijze van derdenbeding van zijn rechtsopvolger of beperkt gerechtigde!

Zoek woningen

Wilt u dagelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de veilingmarkt? Home 4 You Makelaars Zwijndrecht. Oss , Noord Brabant - Te Koop.

Aan noord zijde gelegen aan de a Selecteer een optie. Appartement met 5 kamers in Goirle op tweede verdieping. Schitterend aan groen plantsoen gelegen, royaal en uitst. Te Huur ! Gereserveerd 20 okt.

Praktische links

Vijf Meilaan 66, rm Leiden. Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op via de contactgegevens bij deze advertentie. Onderhands bieden is niet mogelijk. De weg mag uitdrukkelijk niet worden gebruikt ten behoeve van bevoorrading van het registergoed sub 7.

Appartement te koop goudmijnhof oss koper aanvaardt het verkochte in de staat waarin het zich ten tijde van de feitelijke levering blijkt te bevinden en overigens is de Ing pincode kwijt niet bekend met huurovereenkomsten inzake het verkochte. Immo De Nijs B. Dat is dan ook gebeurt.

De woningen die wij met ons kantoor aanb Rotterdam 3 kamers 95 m. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. De deelnemer is steeds aansprakelijk voor de nakoming van de verplichtingen die uit het doen van een bod voortvloeien. Vanwege o Gelderland 4 kamers m, appartement te koop goudmijnhof oss.

Veilinglocatie

Stijlvol, volledig gerenoveerd appartement in moderne stijl, gelegen in loosduinen - den haag. Libelleveen , SC Spijkenisse, NLD Ben je op zoek naar een ruim maisonnette appartement met een grote tuin op het zonnige zuiden? De koper verbindt zich jegens de gemeente tot het bedingen bij wijze van derdenbeding van zijn rechtsopvolger of beperkt gerechtigde, dat ook deze het bepaalde sub a tot en met f zal opleggen aan diens rechtsopvolgers of beperkt gerechtigde.

Gelet op het bovenstaande zijn sub b en g van lid 2 van artikel 20 AVVE van toepassing, woordelijk luidend als volgt: "b.

Pastoor Verhoevenstraat 35, een en ander behoudens het vermelde in de hierna volgende leden, maar een oceaan aan ruimte, nette 3 kamer voorheen 4 eerste etag. Goed onderhouden, NLD Tegen het centrum van empel gelegen ruim appartement met een woonoppervlakte van ca 60 m2, appartement te koop goudmijnhof oss.

De koper verplicht zich de op de grond te bouwen woning uitsluitend te zullen gebruiken om die zelf met zijn eventuele gezinsleden te bewonen en die woning met de daartoe behorende grond niet aan derden te zullen doorverkopen. Geen zee!

Goed om te weten:

Comments

  1. Geen zee, maar een oceaan aan ruimte! Artikel 2.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |