Animated gif maken in illustrator

Datum van publicatie: 15.03.2021

Terug in  Adobe Illustrator , in een nieuw document of op een nieuwe laag, teken een cirkel met behulp van de  Ellipse Tool L. Dit houdt je document georganiseerd en maakt het animeren van uw  GIF gemakkelijker in het algemeen.

Groep Control-G samen elk van de componenten van uw envelop.

Over ons Categorieën. Wanneer u statische tekst van Illustrator naar Flash overbrengt, wordt deze tekst omgezet in contouren. Als je klaar bent met het toevoegen van al die kleuren aan je LED-lagen, is je helm eindelijk klaar en zou er ongeveer zo uit moeten zien. Op dit punt is het geen probleem als je slagen elkaar overlappen, maar dit wordt later gecorrigeerd.

Voor deze tutorial ga ik zeven verschillende kleuren LED-verlichting maken die we later zullen animeren.

U kunt desgewenst een groter of kleiner bestand maken en uw document ook bijsnijden wanneer u dat wilt. Merk op dat ik niet de eerste rij LED-lampen heb geselecteerd die voorne putten kaart de middengeleider zijn geplaatst, animated gif maken in illustrator.

Meestal krijg je nu ook een lijst met opties te zien, de animatie te download. Het eigenlijke voorbeeld van de Daft Punk-afbeelding is alleen voor trainingsdoeleinden en mag niet worden gebruikt in een definitief persoonlijk project zonder toestemming van de oorspronkelijke makers.

Voor mijn sluitertijd tekende ik een donkergrijze cirkel.

Om samen te vatten, creëerde je zojuist drie verschillende Envelop vervormen effecten en Expanded. Maak een afzonderlijke laag voor elk frame in de animatie. Als u de tools Symbolen brandschilderen en Symboolstijl gebruikt, worden SWF-bestanden groter, omdat Illustrator een kopie van elk gebruikt symbool moet maken om de weergave ervan te behouden.
  • Categorieën: Grafische software. Wanneer u volledige lay-outs wilt maken in Illustrator en deze vervolgens in één keer wilt importeren in Flash, kunt u uw illustratie opslaan in de Illustrator-indeling.
  • Bovendien kunt u opgeven hoe meerdere tekengebieden, symbolen, lagen, tekst en maskers moeten worden behandeld.

Als je animatie in After Effects eenmaal klaar is, is de volgende stap: exporteren. Bekijk de animatie. Kies vervolgens de laag "LED 2" en pas het tweede verloop toe, u snapt waar het om gaat. Wanneer u Illustrator-illustraties in Flash plakt, blijven de volgende kenmerken behouden:. Als je klaar bent met het toevoegen van al die kleuren aan je LED-lagen, is je helm eindelijk klaar en zou er ongeveer zo uit moeten zien.

Als je daarmee klaar bent, willen we dat lelijke geel kwijtraken, we gebruikten dit om het delen meer duidelijk te maken.

Een handig hulpmiddel dus. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid. Nu kun je wat schaduw toevoegen aan je gouden bezel. U kunt de illustratie opslaan als een SWF-bestand met behulp van de opdracht Exporteren anonieme bellers blokkeren iphone de opdracht Opslaan voor web en apparaten.

Uitbreiden de Envelop vervormen je hebt zojuist opnieuw gemaakt.

1. Hoe de envelop te tekenen

Hieronder een aantal handige tools voor het maken van een gifje of om verder inspiratie te doen:. In Illustrator kunt u Flash-animaties op veel verschillende manieren maken. Maak een  Nieuw document in  Adobe Illustrator. Je kunt mijn laatste animatie hieronder bekijken: de eerste chatballon komt binnen en begint te typen, de tweede bubbel reageert, en beide sturen emoticons en gaan dan weer uit het frame.

Zorg ervoor dat je de ellips een paar keer meer kopieert, omdat we die extra ellipsen later nodig hebben, en rechtsklik of Ctrl-click op sommige Macs op een laag. Voor degenen die in CS6 werken. Ga naar het lagenvenster "Layers".

Een lage Opacity zorgt ervoor dat de lagen transparanter worden. Bekijk de animatie.

Tutorial Timelapse Video

Lees meer. Zorg er in Photoshop voor dat u de Beweging werkruimte. Simpel en doeltreffend. Ik stel voor dat je het glas van de helm vult met dezelfde kleur die je in de contouren hebt gebruikt. Dit is ons standaard envelopobject.

  • Het doel is om de rechthoek in stappen omhoog te laten gaan terwijl deze wordt geopend.
  • U wilt de Beroerte gewicht van die contourstreek tot ongeveer 20pt.
  • Als je daarmee klaar bent, willen we dat lelijke geel kwijtraken, we gebruikten dit om het delen meer duidelijk te maken.
  • Bedenk een volledige campagne.

Ga naar www. Wil je zelf gifjes maken, via een platte afbeelding gaat dat lastig. Slot de "Outline" -laag opnieuw? U kunt bovendien Device Central gebruiken om na te gaan hoe Illustrator-illustraties eruit zullen zien in Flash Player op verschillende mobiele apparaten.

Gebruik de instellingen die ik in de onderstaande naar bed naar bed zei duimelot liedje heb gebruikt om het LED-scherm in de juiste vorm te krijgen en druk op OK.

Zorg ervoor dat je de ellips animated gif maken in illustrator paar keer meer kopieert, zoals in de onderstaande foto, maar heb je geen idee hoe. Een jas wil je namelijk voelen en van alle kanten bekijken, animated gif maken in illustrator. Het animeren van vectorpictogrammen en -ontwerpen is eenvoudig gemaakt met Adobe Illustrator en Adobe Photoshop.

Wat zijn gifjes?

U kunt desgewenst een groter of kleiner bestand maken en uw document ook bijsnijden wanneer u dat wilt. Als u tekst wilt exporteren als paden, selecteert u Tekst als omtrek exporteren in het dialoogvenster SWF-opties of kiest u de opdracht Letteromtrekken maken om de tekst naar omtrekken om te zetten.

Voor degenen die in CS6 werken, verschijnt er een bewegingstijdslijn. U wilt een schoon pad maken om kleur toe te voegen.

Maak je klaar voor een flinke dosis gif-inspiratie en tips om ze in te zetten voor je zichtbaarheid en marketing op Instagram, WhatsApp en online campagn.

Bewerk de afbeeldingen optioneel. We hebben de LED-lijnen die we net wegknipten nog steeds niet geplakt?

Goed om te weten:

Comments

  1. Aleksandar
    Beginnend met de gesloten enveloplaag verberg de anderen , maak een  Nieuw frame en stel de vertraging van het frame in  0,1 seconde. Teken of typ eenvoudige woorden zoals "he" en "hallo", met een handgeschreven lettertype waar je van geniet of elke letter met de letter  Penseelgereedschap B   een standaard kalligrafische penseel gebruiken.
  2. Voor deze tutorial ga ik zeven verschillende kleuren LED-verlichting maken die we later zullen animeren. Ga voor de resterende stappen verder met deze kopie.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |