Alleen bruin bloed bij menstruatie overgang

Datum van publicatie: 24.05.2021

Het is meer wat bruinige afscheiding en wat kramp en hoofdpijn waaraan ik mijn menstruatie kan herkennen. Deze ring kan het slijmvlies ook beschadigen en zo bloedverlies geven.

Ik had een totale bloedonderzoek gehad van de huisarts en uit de uitslag van het onderzoek zeiden ze dat.

Baarmoederkanker kan ontstaan in de spier van de baarmoeder en in het slijmvlies van de baarmoeder. De kleur en textuur van je menstruatiebloed zeggen meer over je gezondheid dan je denkt. Uitstrijkje Bij een uitstrijkje haalt de huisarts met een dun borsteltje slijm van uw baarmoederhals. De gynaecoloog bespreekt met u welke onderzoeken bij u nodig zijn, dit kan zijn: Onderzoek met een dun buisje: De gynaecoloog schuift een dun buisje via uw vagina in uw baarmoeder.

Ga dan naar de huisarts. Toch is belangrijk om dan contact op te nemen met uw huisarts, omdat het ook het eerste teken van baarmoederkanker kan zijn. Velen van hen hebben te maken met 'andere' afscheiding dan voorheen.

Onder invloed van alleen bruin bloed bij menstruatie overgang kan je vaginale milieu uit balans raken? Dat is soms zo als je bijvoorbeeld nooit een kind hebt gekregen of al lang geen gemeenschap hebt gehad.

 • Als je hier last van hebt, kun je allereerst proberen minder zuivel, soja en suiker te eten om te kijken of je klachten hierdoor afnemen. Als er kanker ontstaat in het slijmvlies, dan krijg je meestal in een vroeg stadium bloedverlies.
 • Als je nog vragen hebt, kun je die aan je behandelend arts stellen of kijken op www. Soms gaan poliepen samen met bloedverlies.

Bruine afscheiding: licht, tussentijds bloedverlies

En dat terwijl onze darmen een van de meest invloedrij…. Wat is het Bloed uit mijn vagina meer dan 1 jaar na mijn laatste ongesteldheid U wordt al meer dan 1 jaar niet meer ongesteld. Als er kanker ontstaat in het slijmvlies, dan krijg je meestal in een vroeg stadium bloedverlies. En maandag 1 december weer een afspraak bij de huisarts voor de uitslag. De echo is zo gemaakt, allemaal aardige mensen in het zh!

 • Heb je bloedverlies of bruine afscheiding?
 • Is je menstruatiebloed jamkleurig en zitten er grote klonten bloed in?

Is dit normaal en hoort dit er bij. U heeft een erfelijke soort darmkanker. Ook dat is onschuldig! Bruine afscheiding wijst op het verlies van 'oud' bloed. Dit onderwerp is 5 jaar en 11 maanden oud.

Innestelingsbloed

Komt er dan opeens toch weer bloed of bruine afscheiding uit uw vagina, ga dan altijd naar uw huisarts. Mogelijk helpt deze behandeling. Maar ik ben bij de vrouwenkliniek in het Lucas andreas ziekenhuis geweest en die konden aan de waarde zien hoelang het nog ging duren.

Heeft u onderzoek gehad, ga dan naar uw huisarts: als het bloedverlies blijft. Het is niet zo eenvoudig om op deze vraag een antwoord te geven! Inhoudsopgave van deze pagina. Maar moet het wel in de gaten houden. In het kort Wat is het Oorzaken Onderzoeken Hoe gaat het verder. Je kunt daarom vragen?

Inhoudsopgave van deze pagina

Meestal komt het bloedverlies dan door dun slijmvlies in de vagina of baarmoeder. Je kun je met de arts overleggen wat je zelf het liefste hebt.

Vogel Informatiecentrum door een mail te sturen naar: info avogel. Reageer op het artikel "Oorzaken van bruin bloed tijdens menstruatie" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.

 • Is je menstruatiebloed donkerbruin tot zwartig, dan komen er overgebleven restjes baarmoederslijm en bloed mee naar buiten.
 • De kleur en textuur van je menstruatiebloed zeggen meer over je gezondheid dan je denkt.
 • Bloedverlies na de overgang kan verschillende oorzaken hebben: zie vraag 1.
 • Bron: Apotheek.

Omdat een poliep kan bloeden, kan dit de oorzaak zijn van bloedverlies. Ga dan altijd even naar de huisarts. Ook als u maar weinig bloed verliest. Omdat het weefsel van een vleesboom vaak harder is dan het weefsel van een poliep kan dat pijnlijker zijn. De kans hierop is groter wanneer je nog niet zo lang in de overgang bent.

Dit kan wijzen op een verstoorde hormoonbalans, alleen bruin bloed bij menstruatie overgang. Afhankelijk van de oorzaak van het bloedverlies na de overgang en de resultaten van de onderzoeken geeft de gynaecoloog advies. Tamoxifen is een anti-oestrogeen.

Hoofdstukken

Zo kan de gynaecoloog de baarmoederholte en eventuele poliepen beter zien. Soms wordt het weefsel onrustig en ontstaat er een voorstadium van baarmoederkanker.

Hoe kan je het krijgen? Vrouwen met een verhoogd oestrogeengehalte melden ook vaak gevoelige borsten en last van PMS.

Ga naar de officile kwaliteitsstandaard. Deze vorm van kanker komt echter weinig voor na de overgang. Bericht door Eddydiana vr 14 nov Daardoor wordt je vagina in de overgang gevoeliger voor beschadiging.

Goed om te weten:

Comments

 1. Lubertha
  Dit zegt je menstruatiebloed over je gezondheid Wat kleur en textuur je vertellen.
 2. Alle contactopties vind je op de speciale Informatiecentrum contactpagina. Als je 41 bent en de menstruaties worden onregelmatiger, moet je dus nog steeds verdacht zijn op zwangerschap!

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |