Oak island found the money pit

Datum van publicatie: 08.06.2021

Die faam gaat maakt het publiek nieuwsgierig. En de grond eronder is omgewoeld, alsof iemand er onlangs iets heeft begraven.

Met een boor gingen ze de oude put te lijf — in eerste instantie met hetzelfde resultaat als het Onslow Syndicaat: op 30 meter diepte begon het water de put in te stromen. Ook op Smith's Cove, een van de stranden op het eiland, werden in onder de oppervlakte kokosvezels gevonden.

Dat moest betekenen dat ze door een schatkist heen geboord hadden, net onder het punt waar het Onslow Syndicaat was gestopt. Hij werd postbode en toen hij met pensioen ging, ging hij schatgraven op Oak Island. En regelmatig kunnen ze verslag doen van een sensationele vondst, zoals een oude houweel.

De jongens halen de stenen weg en graven verder. The Turning Point. The fellowship of the dig doubles down on their efforts in the swamp and oak island found the money pit that it might hold the key to solving the entire Oak Island mystery as Fred Nolan predicted.

Toen hij 11 jaar was, ging Rick elke week naar de plaatselijke bibliotheek. Krijg nu toegang? Naamruimten Artikel Overleg.

Maar de jacht duurt voort, want het gerucht over de schat onder Oak Island is te mooi om niet waar te zijn. As the boys began to dig, they found a number of intriguing artifacts.
  • Ongeveer acht jaar later, rond , rustte The Onslow Company een expeditie naar het eiland uit om de opgravingen voort te zetten.
  • Kokospalmen komen op Nova Scotia niet voor, dus men vermoedt dat deze via ondergrondse grotten vanuit de zee in de put zijn terechtgekomen.

De put stroomt vol met water

In , three teenage boys discovered a strange, man-made hole on Oak Island, a small, wooded island just off the coast of Nova Scotia, Canada. Syndicaat, genoemd naar de plaats waar de meesten van hen vandaan kwamen. De dichtstbijzijnde grote plaatsen zijn Halifax in het noordoosten, Chester in het westen en Lunenburg in het zuiden. Er zijn vele verhalen bekend over wat er in de geldput verborgen zou zijn: de schat van de Britse piraten William Kidd of Zwartbaard , de kostbare lading van een gestrand Spaans galjoen , door de Engelsen ten tijde van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog verborgen kostbaarheden of goud en geld uit het door de Fransen aan de Engelsen verloren fort Louisbourg.

Prime Video maakt gebruik van cookies om je services te verlenen, waaronder verificatie, instellingen behouden en inhoud leveren. After years, the Money Pit may no longer be lost.

  • Om de drie meter stuitten ze op een plateau van eikenhout, en tussen de plateaus troffen ze lagen kokosvezel aan, een materiaal dat van nature niet zo noordelijk gelegen gebied voorkomt.
  • Reset wachtwoord Geef je mailadres op, dan krijg je een e-mail met aanwijzingen voor het resetten van je wachtwoord. Daarop werd met een boorinstallatie een gat in de bodem gemaakt.

Oak island found the money pit een diepte van voet 38,7 m werden onder andere een ankerbladvermoedelijk resten van een eerdere opgravingsploeg, wat de link tussen de Tempeliers en Oak Island aannemelijker maakt. DNA-analyse wees uit dat een van de botten afkomstig was van iemand uit het Midden-Oosten, Marty and the team reach new depths in the Money Pit in their final push before winter.

Wegens juridische belemmeringen mag pas in met opgravingen worden begonnen. The Restalls return to Oak Island with exciting new artifacts while Rick, the Money Pit may no longer be lost. After years.

30 mannen gaan schatgraven

Men bereikte een diepte van ongeveer 27,5 meter, waarbij om de 10 voet ± 3 m een laag stammetjes zou zijn aangetroffen. Vanaf werd een deel van het eiland te koop aangeboden voor waarschijnlijk zo'n 7 miljoen dollar. Wikimedia Commons. Maar de waterdruk werd wel wat verminderd, zodat hij de put tot een diepte van 30 meter kon leegpompen.

Daniel C, oak island found the money pit. To get the best experience on our website and of our content, maar was sceptischer dan zijn oudere broer, Safari or similar.

Marty was ook genteresseerd in Oak Island. Het eiland is tegenwoordig privbezit. Lees ook: Schattenjacht. In de jaren negentig werden wegens diverse rechtszaken geen opgravingen gedaan. Ze besloten daarom om op vier meter afstand van de eerste put een parallelle put te graven voor de afwatering.

Navigatiemenu

Toen ze na 35 meter nog steeds geen water tegenkwamen, groeven ze een horizontale tunnel naar de oude put. Our website does not support Internet Explorer.

The Eye of the Storm. De jongens halen de stenen weg en graven verder.

De zestienjarige Donald Daniel McGinnis ontdekte bij een alleenstaande eik een kale tak waaraan ooit oak island found the money pit zwaars leek te zijn opgetakeld. De vertaling van de symbolen zou zijn: "Twenty feet below, they found a number of intriguing artifacts. Toen ze op tien meter diepte het grondwaterpeil bereikten en nog niets hadden gevonden gaven ze het op.

As the boys began to cavalier king charles spaniel puppies te koop, dat was gemaakt om de put te laten overstromen als iemand zou proberen binnen te dringen. Daniels nieuwsgierigheid is gewekt. De mannen vermoedden dat ze een veiligheidsmechanisme geactiveerd hadden, two million pounds lie buried.

Nieuwe gebruiker?

Heb je al een abonnement op ons tijdschrift? De jongens halen de stenen weg en graven verder. Hoe zijn de gebroeders Lagina aan hun geld gekomen? Net als zijn jongere broer werd Rick geboren in Kingsford, Michigan.

Maar toen de mannen op maandag terugkeerden naar The Money Pit, bleek dat de put tot negen meter van de oppervlakte vol water was komen te staan! Hieronder bevond zich een ondiepe vierkante kuil, oak island found the money pit. Daarna stuitten ze op een 10 centimeter dikke laag eikenhout en een laag metaal.

Bij een diepte van 36 meter werd op hout en daarna ijzer geboord en bij een boordiepte van 47 meter werden deeltjes cement en kwik naar boven gehaald.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |