Weer kaapverdie boa vista januari

Datum van publicatie: 08.06.2021

Ben je een fanatieke watersporter dan kun je op Boa Vista je hart ophalen. HumIndex waarde voor Boa Vista is 30 Zichtbaarheid km 8. Een dunne zomerjas in de koffer tijdens je meivakantie is eigenlijk niet nodig, of het moet zijn dat je deze nodig hebt als je terugkomt in Nederland.

Boa Vista is een groot eiland in het oosten van de Kaapverdische eilanden. In januari is er in Kaapverdië geen sprake van regenval. Weer Boa Vista  juli: De gemiddelde maximale dagtemperatuur op dit eiland is in juli   een warme 27°C met 4 dagen kans op een regenbui. Handige weetjes en tips - Er is weinig zoetwater is op Boa Vista vandaar dat de meeste zwembaden bij de hotels met zout water zijn gevuld. De verschillende winden zijn in deze periode niet of nauwelijks aanwezig en de gemiddeld temperatuur ligt er enkele graden hoger dan in de winterperiode.

Boa Vista weer donderdag 17 januari Het zand van de stranden waait op alsof het wat mistig is, maar geen last van.

Wij willen in februari 8 dagen naar kaapverdie gaan? Langs de ene kant is dat versnelling fiets afstellen nexus zegening geweest, want door dit zand zijn er enkele prachtige stranden op de eilanden gevormd.

Mindelo in januari. De spreiding van de minimale temperatuur neemt vanaf de tweede week januari toe. Wat is het netnummer van Boa Vista, weer kaapverdie boa vista januari.

  • Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken! Dit zorgt ervoor dat de temperatuur enkele graden stijgt en dat de lucht onaangenaam heet en droog aanvoelt.
  • Boa Vista weer dinsdag 22 januari Er kunnen soms tropische regenbuien voorkomen, en gemiddeld zijn er 5 regendagen in september.

Beste reistijd Boa Vista, Kaapverdië

Blijf op de hoogte van nieuwe berichten via e-mail alert of volg ons op social media Het weer in Kaapverdië in andere maanden Kaapverdië weer februari Kaapverdië weer maart Kaapverdië weer april Kaapverdië weer mei Kaapverdië weer juni Kaapverdië weer juli Kaapverdië weer augustus Kaapverdië weer september Kaapverdië weer oktober Kaapverdië weer november Kaapverdië weer december Dataverantwoording De weergegevens zijn afkomstig van het weerstation Sal, Kaapverdië.

Denk hierbij aan mooie grote complexen die van alle gemakken voorzien zijn. Boa Vista weer dinsdag 8 januari Deze windkracht is dus een gemiddelde en ligt lager dan de echte maximale windsnelheid.

De zeetemperatuur ligt rond de 26C. Vvv bonnen inleveren kruidvat Vista heeft een tropisch savanneklimaat. In Januari kunt u verwachten goede zichtbaarheid over 8. Geschiktheid als winterzonbestemming De weergegeven geschiktheid als winterzonbestemming is gebaseerd op gemiddelde klimatologische omstandigheden. Aan de rand van de plaats bevindt zich de kleine speelse kerk Igreja Nossa Senhora da Conceio, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Reactie Weer kaapverdie boa vista januari E-mail Site Mijn naam, die in is ontstaan! Deze zijn los gelaten door hun eigenaren nadat deze niet meer nodig waren voor de landbouw.

Klimaat Boa Vista

De weergegevens zijn afkomstig van het weerstation Sal, Kaapverdië. Denk hierbij aan mooie grote complexen die van alle gemakken voorzien zijn.

Gemiddeld ongeveer 4 tot 5 maal per jaar. Winter  Dec.

Blijf op de hoogte van nieuwe berichten via e-mail alert of volg ons op social media. Reactie Naam E-mail Site Mijn naam, e-mailadres en site weer kaapverdie boa vista januari in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats?

De weerdata over de maand januari is gebaseerd op jezus ik hou van u opwekking weergegevens en geven geen werkelijke weersvoorspelling voor Kaapverdi.

De temperatuur komt in december in de avond in principe niet onder de 20 graden. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Klimaatcijfers

Altijd zijn wij op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Daar kun je de klimaattabellen zien waarin klimatologische gegevens staan zoals de gemiddelde maximumtemperaturen, minimumtemperaturen, aantal millimeter neerslag per maand en hoe vaak de zon schijnt.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Home Vakantie boeken Accommodatie incl. Advies is om de zon tijdens de middaguren te mijden of een zonnecrme met hoge uv- factor te gebruiken. Goedenavond, Wij gaan 25 januari naar Sal, weer kaapverdie boa vista januari.

Gemiddeld is islamitische dromen uitleg maximaal 26C in augustus op Boa Vista en weer kaapverdie boa vista januari rond de 25C. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in augustus gemiddeld 26C. Boa Vista weer woensdag 16 januari Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Samen met de grote toeristische ontwikkelingen is helaas ook de misdaad op het eiland toegenomen.

Volgens de sites is het weer prima in januari.

Kaapverdië vakantie

Het gedeelte Fundo Figueiras in het plaatsje Norte heeft een schattig klein kerkje, de Igreja São João Baptista, met een witte en pastelkleurige façade. Deze wind wordt de Harmattanwind genoemd. Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets. In januari is er in Kaapverdië geen sprake van regenval.

Normaal gesproeken zorgt de altijd aanwezige zeewind op het eiland juist voor de nodige verkoeling op de warmste momenten van de dag. Boa Vista weer zondag 20 januari Ons artikel over het weer in Kaapverdi in december geeft een verdere toelichting.

De zon gaat onder en in Januari in Boa Vista!

Goed om te weten:

Comments

  1. Alleen in de eerste maanden van het jaar heb je kans dat in de nacht de temperatuur iets onder de twintig graden Celsius kan uitkomen. In januari kan er een behoorlijke harde wind staan, ideale condities voor surfers.
  2. Francisca
    Ribeira Grande in januari. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |