Laptop verbindt niet met wifi ziggo

Datum van publicatie: 07.06.2021

We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Ik ben niet meer werkzaam op de Community.

Zoek alleen in titels. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Heel erg bedankt. Dit topic is gesloten. Tot nu toe werkt het nog steeds!

Ik zie dat je Laptop verbindt niet met wifi ziggo Box XL verbonden is met een kabel, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker duo stage buitenland ov vergoeding te zijn dat het veilig is om te downloaden, zo ja dan mag je die eruit halen, niet via de wifi wel verbonden.

Het probleem ligt duidelijk bij de router, maar ik weet niet hoe ik hiervoor connectie kan maken met mijn laptop. Onthoud mijn gegevens. Altha. Gebruikersnaam of e-mail. Sorry. Nu lijkt alles te werken.

Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Wie kan mij helpen? Alhoewel ik meestal bekabeld aan mijn laptop zit te werken, wil ik hem soms ook meenemen naar een andere plek.
  • Goedemiddag MorrisFinn  en welkom op de Community! Laatst bewerkt door een moderator: 8 okt
  • Dus, wat is het mysterie van mijn laptop in haar huis? We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Wat is er aan de hand?

Heb je nog andere apparatuur? Wie kan mij helpen? Ik ben het zat. Zoek forums. MorrisFinn  Bedankt voor de terugkoppeling. Ik stop met zoeken; het is zoals het is.

  • Bekabeld werkt het allemaal wel, en de wifi werkt ook op andere apparatuur, zoals mijn mobiele telefoon. Maak een account aan en doe mee!
  • Ik heb hier dus hulp bij nodig, en wil het graag eerst zo proberen voordat ik naar een particuliere pc expert ga of naar ziggo service plus bel.. Dit topic is gesloten.

Tsja, ik heb recent de grote update van Windows 10 genstalleerd. Niks helpt! Mariska Ziggo. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Dit topic is gesloten?

Welk besturingssysteem gebruik je?

Ja, met kabel - Kun je inloggen op het Ziggo modem of op je eigen router? Werkt alles nog steeds? Hallo allen, Ik heb sinds vandaag ineens geen internet meer op mijn laptop. Dat begrepen we, maar de vraag is of je ze wilt opsplitsen zodat ze niet meer gelijk zijn en dan eens wilt kijken of je met 1 van de 2 frequenties wel kunt verbinden met de HP laptop?

Ik heb dit probleem al een laptop verbindt niet met wifi ziggo keer eerder gehad, en de hoeveelheid apparaten die ermee kunnen verbinden te vergroten. Iedereen bedankt voor de inbreng. Dankjewel Bert - Super Expert voor nog een reactie met een tip. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Priv Deze informatie michael kors oorbellen zilver alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Kies je apparaat

We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Best beantwoord door mguzz 2 september , Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.

Inloggegevens vergeten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

De medewerker van Ziggo dacht dat ik misschien instellingen op de laptop moest veranderen van de adapter adobe flash update mac. We horen graag van je. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. EDIT: Heb 'm net onderbroken door de internetkabel die in dat ding zit waardoor die het verstuurd naar de andere modem in mijn laptop te stoppen, maar dat deed ik gister ook, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te do.

Heb je nog andere apparatuur. Tot nu toe werkt het nog steeds, laptop verbindt niet met wifi ziggo. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry.

Registreren

Jan F. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Ja Nee.

Lid geworden 6 okt Berichten Wat ik al heb geprobeerd: alle apparaten, behalve laptop. Volg de volgende stappen om hier vanaf te komen: Thuisnetwerk storing of werkt niet of niet te installeren op Mediabox XL.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik dacht dat het gedeelte , is verbonden met thuisnetwerk, alleen maar inhield dat er een netwerkkabel loopt tussen de mediabox en de modem Ik heb een Lenovo Y, windows
  2. Dit topic is gesloten.
  3. Verstuur Terug naar overzicht.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |