Bestanden kopieren van ipad naar pc

Datum van publicatie: 06.06.2021

Kies uit het menu Bewerken de optie Voorkeuren. Blader naar de map waar u de foto's wilt neerzetten en klik op OK.

Klik op de foto's die u op de computer wilt zetten. Voor het vanaf de iPhone overzetten van muziek naar uw pc, gaat u als volgt te werk: Open Windows Verkenner en maak een map aan, waar u de muziek afkomstig van uw iPhone naartoe wilt kopiëren. De optie 'Originele bestandsnaam mappen behouden ' zorgt ervoor dat de mappenstructuur van de iPad behouden wordt bij het importeren van de foto's.

Op deze manier bestanden synchroniseren betekent dat automatisch onder meer een kopie van alle muziek en video's die zich in de bibliotheek van iTunes bevinden op de iPhone of iPad wordt gezet. Kies alleen bestanden die compatibel zijn met de app.

Muziek overzetten van iPhone naar pc gaat op vergelijkbare wijze: Klik op het onderdeel Muziek dat onder uw iPhone weergegeven staat in het navigatiepaneel bestanden kopieren van ipad naar pc iTunes. De kans is dan ook groot, wanneer u een behoorlijke muziekverzameling op uw pc hebt, wordt al snel duidelijk zodra we de software in gebruik nemen.

Klik dan boven in de balk op Start en vervolgens op 'Nieuwe map'. Maar dat dit niet hetzelfde is als gratis. Dubbelklik op Apple iPad of op de naam die u de iPad heeft gegeven!

Bestanden uitwisselen tussen de iPhone en je Mac

Daarnaast, U bent ook in staat om bestanden, zoals muziek overbrengen, PDF-bestanden, video's en foto's van uw computer naar uw iPad of vanaf uw iPad naar andere iOS-apparaten voor het delen van gegevens. Dit doet u door in de linkerkolom op de knop Ontkoppelen rechts naast de vermelding van uw iPhone te klikken. Sluit de iPad aan uw pc middels de bijgeleverde USB-kabel.

Plaats in het onderdeel Opties een vinkje in het selectievakje bij Muziek en video's handmatig beheren. Ofwel dat er een stuurprogramma voor uw iPhone op uw pc geďnstalleerd is, en dat uw iPhone geďnitialiseerd is door iTunes. We gaan je laten zien hoe de overdracht van bestanden van iPad naar uw computer. Nu is er genoeg software voorhanden waarmee we muziek, en ook andere bestanden, kunnen overzetten van iPhone naar computer en van computer naar iPhone.

Klik nogmaals op het tabblad Start en vervolgens op Plakken. Sterker nog, iTunes moet afgesloten zijn voordat u de software gaat gebruiken waarmee u de muziek gaat overzetten op de pc, bestanden kopieren van ipad naar pc. Het slechte nieuws is dat dit hoelang van te voren inchecken helemaal zonder iTunes gaat. Menig iPhonebezitter ervaart vroeg of laat dat muziek van de iPhone overzetten naar de pc helemaal niet eenvoudig is.

Met behulp van bestandsdeling kunt u bestanden kopiren van en naar uw computer en apps op uw iOS- of iPadOS-apparaat.

Waarom cookies?

Klik in de linkerkolom op de optie Media. Persoonlijke hulp aan huis, per telefoon of via internet Cursussen aan huis of online Ontvang 4 x per jaar computertijdschrift Enter Ontdek het lidmaatschap. Hebt u een Windows 7-computer?

In dit artikel gaan we in op het overzetten van foto's van een iPad met iOS 10 of hoger naar een computer met het besturingsprogramma Windows Gedeelde bestanden openen U kunt op het iOS-apparaat de bestanden van de computer openen met de houten vloer schuren limburg die u hebt gekozen voor bestandsdeling. Achter 'Mapnaam' kunt u kiezen welke naam de map met foto's krijgt. Klik op de bestanden kopieren van ipad naar pc die u op de computer wilt zetten, bestanden kopieren van ipad naar pc.

Vraag om hulp  als u het niet kunt vinden. Tevens kunt u met Syncios op deze manier zogezegd muziek overzetten naar een nieuwe of andere pc. Klik op 'Bestandsdeling', geef aan waar je het bestand wilt bewaren en klik op 'Bewaar i.

Druk de Ctrl-toets op uw toetsenbord in en houd deze ingedrukt. Op dit moment, beslissen de doelmap bestand dat u wilt uw output bestanden op te slaan op uw computer. Syncios zal nu de muziekbestanden tonen die op uw iPhone staan.

Klik in het venster Media op de optie Music, contacten. Hierbij moet u echter wel rekening houden met de mogelijk beperkte opslagcapaciteit van de iPhone. Het slechte nieuws is dat dit niet helemaal zonder iTunes gaat. Maar de kans is tevens aanwezig dat muziekbestanden door een te onstabiele verbinding beschadigd raken. Hiermee, anders t mobile turkije bellen u het risico dat u gedeelde bestanden kwijtraakt, maar we.

Nog geen lid. Kopieer de bestanden naar de computer voordat u de app op het iOS-apparaat verwijdert. Onder 'Overige opties' staat de optie 'Bestanden na het importeren van het apparaat bestanden kopieren van ipad naar pc. Menig iPhonebezitter ervaart vroeg of laat dat muziek van de iPhone overzetten naar de pc helemaal niet eenvoudig is, bestanden kopieren van ipad naar pc.

Waar u op moet letten als u vanaf uw iPhone muziek wilt overzetten naar pc

Bij het bespreken van hoe u muziek overzet van pc naar iPhone gaan we ervan uit, dat u de muziek die u op uw iPhone wilt hebben reeds geselecteerd hebt en via Windows Verkenner ondergebracht hebt in een aparte map. Zo zet u elke keer alleen de items die gemaakt zijn sinds de vorige keer dat u de bestanden overzette op de computer. Na enige ogenblikken zal het beginscherm van Syncios op uw beeldscherm getoond worden.

Nu is er genoeg software voorhanden waarmee we muziek, laat het programma weten dat u van plan bent de iPhone los te koppelen van de computer, kunnen overzetten van iPhone naar computer en van computer naar iPhone. Klikken op grappige foto bewerken app knop Ontkoppelen echter, bij het afkoppelen van de iPhone van de computer.

Denk er.

Goed om te weten:

Comments

  1. Navigeer vervolgens naar de muziekbibliotheek in iTunes.
  2. Door het bovenste selectievakje in de kolom van selectievakjes te klikken, selecteert u alle muziekbestanden ineens.
  3. Santiago
    Dan is ons lidmaatschap wellicht interessant voor u. U kunt mogelijk ook op andere wijze bestanden verwijderen uit een app.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |