Weer tenerife december 2020

Datum van publicatie: 27.04.2021

De dagelijkse zonneschijn en gemiddelde dagen neerslag zijn gelijk aan februari, negen uur zon en 11 neerslagdagen. Granadilla de Abona in december. Gemiddeld is het maximaal 23°C in augustus op Tenerife en minimaal rond de 22°C.

Lange termijn weersverwachting 14 Dagen Weersvoorspelling Tenerife Webcam Tenerife weer in oktober Tenerife weer in november Het weer vandaag in Tenerife. Adeje in december. De temperatuur van het zeewater is 22°C — nog steeds perfect om te genieten van een duik in zee — en er is ongeveer acht uur zon per dag. Het weer in Tenerife in december. Weergegevens voor Tenerife in december zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds op Tenerife.

Het klimaat op Tenerife per maand toegelicht Het weer in januari: Is doorgaans te koud voor een echte zonvakantie, maar wel kans op een paar heerlijke dagen!

Het weer in maart: De kans op strandweer neemt in maart toe, met meer zeer aangename dagen. Het zuidelijke deel van het eiland is het meest populair? Gemiddeld is het maximaal 20C in mei op Tenerife en minimaal rond de 19C! Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. Er valt nintendo dsi kopen nieuw september op 5 Dagen neerslag met een totaal van 8 mm en het is deze maand 25 Dagen droog op Tenerife.

Klimaat Tenerife februari Gemiddeld is het maximaal 18C weer tenerife december 2020 februari op Tenerife en minimaal rond de 16C. Cookies Leuk dat je Waarschijntdezonwel, weer tenerife december 2020.

De zeetemperatuur ligt rond de 25°C. Tenerife in Maart.

Beste weer Tenerife? Maart t/m februari zonnig!

Het klimaat op Tenerife per maand toegelicht Het weer in januari: Is doorgaans te koud voor een echte zonvakantie, maar wel kans op een paar heerlijke dagen! De avonden zijn nog wel wat frisjes, dus vergeet niet een vestje of trui in je koffer te stoppen. Het weer in Costa Adeje kan van jaar tot jaar enigszins variëren, maar deze gegevens zouden verrassingen moeten beperken.

Een verkoelende duik in zee met een gemiddelde temperatuur tussen de 20 en 24, is dan extra lekker. Klimaat Tenerife september Gemiddeld is het maximaal 23°C in september op Tenerife en minimaal rond de 22°C. Het weer in Tenerife in december.

  • Populaire locaties in Tenerife. Maar in feite blijft het klimaat in december in Tenerife gunstig voor het beoefenen van allerlei soorten toeristische activiteiten.
  • Tenerife Beste reistijd, Klimaat Reisbudget, Levenskosten. Tenerife is een eiland behorend bij Spanje.

De zon schijnt hier bijna alle dagen per weer tenerife december 2020 van het jaar! Andere klimaatgegevens. Weer op Tenerife in december In combinatie met de verhoogde temperatuur een geweldige tijd om te genieten van een duik in zee. Tenerife weer maandag 2 december In februari begint het langzaam op te warmen op Tenerife, de gemiddelde temperatuur ligt rond de 16C.

Hoe is het weer eruit in December in Tenerife?

Korte beschrijving van de weersomstandigheden in Tenerife in December Wanneer u een reis naar Tenerife in de December kun je verwachten: soms regen, af en toe Onweer. Tenerife is de ideale bestemming voor een zonvakantie.

Bekijk alle tips en aanbiedingen per maand Vakantie januari Vakantie februari Vakantie maart Vakantie april Vakantie mei Vakantie juni Vakantie juli Vakantie augustus Vakantie september Vakantie oktober Vakantie november Vakantie december Last minute zon.

Gemiddeld duren in Costa Adeje de dagen in december Ga je naar het zuiden van Tenerife, waar ook de meeste toeristische badplaatsen liggen, zoals de gemiddelde temperaturen. Dit is gebaseerd op verschillende factor.

Weer tenerife december 2020 historisch gemiddeld weer. Hoe zijn de weersomstandigheden in Tenerife in december. De Canarische Eilanden hebben een subtropisch klimaat.

Tenerife weer donderdag 19 december Weer in januari op Tenerife. De weersverwachting voor Tenerife is gebaseerd op het weer in Santa Cruz de Tenerife.

  • Weer in januari op Tenerife.
  • Wat is je naam?
  • Kaart van Tenerife.
  • Los Gigantes in december.

Het klimaat is heel leuk in deze stad in december. Tenerife Top 5 Hotels. Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Daarbij moet je wel rekening houden op welk deel van het eiland je verblijft. HumIndex waarde voor Tenerife is Gemiddeld is het maximaal 21C in juni op Tenerife en minimaal rond de 20C? Het is 81 weer tenerife december 2020 droog in de zomer.

Santa Cruz de Tenerife: Klimaattabel en weer het hele jaar door

Afmelden Verzend. Tenerife weer maandag 2 december De eerste tien dagen van december worden gekenmerkt door een comfortabele warmte, van zonsopgang tot het vallen van de avond. Het weer vandaag in Tenerife.

Er valt in oktober op 8 Dagen neerslag met een totaal van 18 mm en het is deze maand 23 Dagen droog op Tenerife. Lees meer. Tenerife heeft een mediterraan klimaat.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |