Wat is het toppunt van wiskunde

Datum van publicatie: 07.06.2021

Een drol met heimwee. Een scheet laten als je aan de diarree bent. Er zit nog typex op het beeldscherm.

Een indianus. Wat is het toppunt van lang wachten? Wat is het toppunt van optimisme? Een bejaardelaar! Dan wordt er, hoe dan ook, een foto van je genomen.

Wat is wit en het vliegt naar boven?

Hakkie takkie weg met dat zakkie Wat is het verschil tussen een beginnende schaatser en Windows 95. Je eigen naam roepen als je klaarkomt? Aftrekken tot je een breuk krijgt en vermenigvuldigen niet meer mogelijk is. Het spel open trekken,diepte pas geven,pietgoal maken.

Een neger met een blanke lul. Een scheet laten als je aan de diarree bent  Wat is het toppunt van automatisering?

Kermit de sticker Wat is wit en wordt steeds langer? Wat is het toppunt van geduldigheid? Leuke spreuken in de overtreffende trap van alles wat maar grappig is. Gedichten Kerstmis Sinterklaas Valentijnsdag Alle gedichten Met het goede been uit het verkeerde bed stappen. Bij een agent in de laarzen pissen en vragen hoe hoog het water staat.

Wat is het toppunt van zelfbedrog. Het wc-papier aan twee kanten gebruiken. Een sandwich. Een scheet laten als je aan de diarree bent  Wat is het toppunt van automatisering. Wat is het toppunt van. Een slang viagra geven Wat is het toppunt van discriminatie.

Main navigation

Wat is een jood met 2 gasflessen? Waarom betaald een lul geen belastingen? D - d Wat is het toppunt van dankbaarheid?

Iedereen kent ze wel. Een blinde een pistool geven en zeggen dat het een fohn is. Hoe noem je een Japanse castratie. Een scheet laten als je aan de diarree bent. Een tampon met jeukpoeder Wat is het toppunt van blijheid.

Zoek een mop

Niet gaan logeren Een drol die terug omhoog kruipt Wat is het toppunt van herfst? Vrijen als je de hik hebt Met een zwangere vrouw trouwen. Een kietelaar die terugkietelt.

  • Iemand die maar 1 been heeft een step geven.
  • Je eigen naam roepen als je klaarkomt.
  • No man's land.
  • Wat is het toppunt van netheid?

Wat is het toppunt van lang wachten. Een bejaardelaar. Gedichten Kerstmis Sinterklaas Valentijnsdag Alle gedichten Bekijk de nieuwste films nu online Bekijk de populairste films nu online. De antwoorden van de raadsels staan bij 'antwoorden'! Wat is wit en het vliegt naar boven. Hoe komt een konijn uit de sneeuw.

Moppen die je misschien ook leuk vindt:

Bedruk iets anders Klaarkomen in poedervorm. Alle onderwerpen. Een virus maakt nooit fouten.

Een tampon met jeukpoeder. Wat is wit en wordt steeds langer. Wat is het toppunt van braafheid?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |