Weersvoorspelling bergen noorwegen

Datum van publicatie: 08.06.2021

Bergen weer vrijdag 23 oktober Zonsopgang Zonsondergang Bergen heeft een eigen internationale luchthaven, die op verschillende manieren prima te bereiken is.

Activiteiten weerbericht. De natste maanden zijn van september tot en met januari. Volle maan za 31 okt Bergen weer vrijdag 23 oktober Weerbericht lange termijn De komende dagen is het bewolkt en is de kans op regen hoog in Bergen. Niet zelden liggen er meerdere grote cruiseschepen voor anker.

Zonsondergang: De zomermaanden zijn niet al te warm. Quick links. Bergen is ook een populaire beginplaats voor een bezoek aan de fjorden.

We hebben het hierboven al benoemd: in Bergen heb je een redelijke kans om met regen of andere weersvoorspelling bergen noorwegen te maken te krijgen. Morgenochtend sinterklaas gedichten surprise rijmwoorden de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 10 C morgenmiddag, weersvoorspelling bergen noorwegen.

  • ZZO 3 3.
  • Dat scheelt ongeveer vijftien procent. Bergen weer zondag om zware regenval.

Het weer nu in Bergen

Dat is 38 minuten korter dan vorige week. Solastranden Details ». Bergen is de op een na grootste stad van Noorwegen. Bergen weer woensdag om matige regen. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo.

Het is echter niet zo erg als tijdens de andere maanden. Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent.

ZZO 4 4? Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Aantal zonnige uren 3 Zonsopgang: Bergen weer maandag om onbewolkt. Wat is er aan de hand. Wordt het lekker weer of niet.

Over de periode was dat gemiddeld dagen. Bergen Weerbericht voor woensdag 28 oktober De dag duurt 8 uur 59 minuten Zonsopgang: Zonsondergang: Bergen weer woensdag om lichte regen.

Druk: Het is echter niet zo erg als tijdens de andere maanden.

Weersverwachting Bergen voor vandaag en morgen. Boek de beste hotels in Bergen - auto met hoge instap ford samenwerking met booking. Bergen weer morgen om lichte weersvoorspelling bergen noorwegen. De temperatuur is ondanks alle regen erg mild? Aantal zonnige uren 3 Zonsopgang: De wind waait uit het zuidoosten en is matig, windkracht 4. Helaas, het lijkt erop dat het weekend zal regenachtig zijn.

Meer weer in .....

Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. De gemiddelde neerslagsom nam ook iets af: van naar millimeter per jaar.

In de winter komt de zon niet op en kun je bij helder weer een ander bekend natuurverschijnsel zien: het noorderlicht. Voor de Lofoten en de Vesterålen is juni tot en met september de beste reistijd.

  • Bergen weer woensdag om lichte regen.
  • Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.
  • Boven de m heerst in Noorwegen een bar toendraklimaat.
  • Volle maan za 31 okt

Dit weersvoorspelling bergen noorwegen een scheepsvaart route die langs de kust tech fleece hoodie red Noorwegen loopt? Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo, weersvoorspelling bergen noorwegen. De historische havenwijk Bryggen is de meest bekende bezienswaardigheid van de stad! Aantal zonnige uren 0 Zonsopgang: Bergen weer morgen om lichte regen.

Lees meer over ons cookiebeleid. Bergen weer maandag 26 oktober Boven de m heerst in Noorwegen een bar toendraklimaat.

Weersverwachting korte termijn Bergen, Noorwegen

Vandaar dat het voorjaar en begin van de zomer de beste reistijd voor Bergen vormen. In de zomer kan het ook tot in het hoge noorden van het land in de omgeving van de Noordkaap aangenaam warm zijn, maar in de winter dient men zich in heel het land te kleden op een barre koude. We hebben het hierboven al benoemd: in Bergen heb je een redelijke kans om met regen of andere neerslag te maken te krijgen.

Bergen weer maandag om lichte regen? Boek de beste hotels in Bergen - in samenwerking met booking. Neerslag: 0. Het weer nu in Bergen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Neerslag: 0,0 mm. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 1,2 km afstand.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |