Wasmachine pompt niet af bosch

Datum van publicatie: 08.03.2021

Wasmachine pompt geen water weg. Een aantal mogelijke oorzaken zijn:.

Mogelijk zit dit kledingstuk zelfs in de pomp. De afvoer zit tussen de binnen- en buitentrommel. Als je wasmachine het water niet af pompt, blijft de wasmachine vol water staan.

Als deze verstopt is kan de wasmachine het water niet afpompen. U kunt deze reparatie door een monteur laten uitvoeren.

Bij de hierboven beschreven punten vindt u mogelijke eenvoudige oplossingen voor dit probleem. Uiteraard verschillen de kosten ook per reparateur. Menu Andere producten. Anders kom je van het ene probleem in het andere…. Dan kunt u hier direct uw benodigde wasmachine onderdelen bestellen.

Filterdeksel reinigen

We hebben een kostenindicatie geplaats voor vaak voorkomende reparaties ten aanzien van pompproblemen. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. De pompfilter is verstopt Maak het filter schoon. Uw wasmachine pompt niet automatisch af Er zijn een aantal dingen die u eenvoudig zelf kunt controleren waarom het water niet wegstroomt.

Electronica naar de pomp Mogelijk is de pomp nog goed, maar krijgt de pomp geen stroom.

  • Deze zal dan door een professionele witgoedmonteur vervangen moeten worden.
  • Als de wasmachine wel centrifugeert maar het water niet wegpompt, dan kan het zijn dat een kledingstuk bijvoorbeeld een sok zich voor de afvoer bevindt. Wanneer het hele kledingstuk de afvoer blokkeert, zul je bij de pomp moeten komen.

Lieze Wasmachinespecialist. Het vervangen van de pomp is in dit geval gewenst. Controleer dan de filter in de wasmachine. Hoor je de pomp draaien, maar pompt hij geen water af. Het zou kunnen dat een verdwaalde sok zijn weg naar de afvoerbuis gevonden heeft.

Ik kan best 48 uur zonder wasmachine

Technisch advies nodig? Als dit niet makkelijk gaat, dan is de pomp aan vervanging toe. Als je wasmachine geen water meer afpompt, kan dit 3 redenen hebben: het filter is verstopt, de afvoer is verstopt of de afvoerpomp is defect.

Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen! Fiyo Nederland. Leer direct stap voor stap de diagnose stellen n zelf uw wasmachine repareren. Het is een wasmachine pompt niet af bosch dat veel mensen wel wicked musical london last minute tegenkomen: je wasmachine draait wel, maar pompt het water niet weg.

Plaats een bakje of een oven-schaal voor de wasmachine en laat het water uit het slangetje lopen. Haal de stekker uit het stopcontact.

Controleer of de afvoerslang niet te diep in de zwanenhals gestoken is. Wasmachine pompt het water niet weg Aan het eind van een wasprogramma moet normaal gezien het waswater afgevoerd worden.

Probeer de pulley van de pomp handmatig te bewegen na loskoppelen van de pomp.

Reinig het filter. Werk altijd veilig en haal de stroom van uw wasmachine af voor u aan de slag gaat? Hiervoor moet je de pomp loskoppelen. Wanneer je de sok nog ziet zitten, wasmachine pompt niet af bosch, of de riem. In dit geval is het slim om een loodgieter in te schakelen. Ik kan best 48 uur zonder wasmachine Een wasmachine die niet afpompt kan onze erkende wasmachine monteur voor u oplossen Vraag een offerte aan.

Fiyo Nederland. Onderaan de wasmachine vind je de pomp. De machine centrifugeert en pompt niet Als de wasmachine niet pompt, kun je proberen de trommel een stukje op te tillen en het vastzittende kledingstuk los te wriemel. Als wasmachine pompt niet af bosch uw was uit de machine wilt halen ziet u dat er nog water in de machine staat.

Als u uw was uit de machine wilt halen ziet u dat er nog water in de machine staat. Ook kan het zijn dat de vaste afvoer verstopt zit. Hulp nodig?

Wat nu. Haal alle rommel van de schoep af. Hiervoor moet je natuurlijk eerst het water uit de machine laten lopen. Ik wil niet wachten op een monteur Leer direct stap voor stap de diagnose stellen n zelf uw wasmachine repareren.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |