Philips tv gaat vanzelf uit en weer aan

Datum van publicatie: 28.02.2021

Thomas79 Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privébericht. Niets hielp, totdat mijn internet na werkzaamheden het ineens niet meer deed.

Deze optie kun je vaak vinden in het menu niet die van jouw TV maar die van het tv-kastje van de provider. Via internet kwam ik er achter dat meerdere tv's van Samsung dit probleem hebben. Weet niet o het probleem nog actueel is, maar ik heb dezelfde tv en toevallig hetzelfde probleem de afgelopen weken.

Ieder soort programma. Dat doen we al veel te weinig. Oorspronkelijk geplaatst door Thomas

Door Tiago in forum Camera's. Ik denk dat de storing langs het net komt. Oplossing weet ik niet? Ja Nee. Dat soort klachten kwamen vaker voor. Als uw tv's op willekeurige tijden uitschakelen heeft het niet met instellingen te maken lijkt mij.

Guest14 Bekijk profiel Bekijk forumberichten.

Registreren

Beste Hans, Dank je wel. Ik had het probleem met de serie. Arnold D. Doorgaan naar inhoud. Ongelezen bericht door GJS » 12 dec Re: Philips-tv schakelt plots uit, bedrijf biedt geen oplossing Ongelezen bericht door snuffel1 » 12 dec Als u een melding op het scherm krijgt dat de tv uit gaat schakelen dan is de sleeptimer actief.

Ze kunnen niet altijd helpen, maar interesse en tijd voor mijn probleem was er altijd. Maar dat was volgens hem wel zo, philips tv gaat vanzelf uit en weer aan. Ik vermoed een probleem met de voeding of een storing in de firmware software probleem sowieso schotse collie blue merle je hier niets aan kunnen doen hoor. Dit kan je niet zelf repareren tenzij je hiervoor de nodige kennis hebt. Ik heb Philips een email gestuurd!

Geregistreerd: 24 november ? U kunt twee dingen doen 1 een toets op de afstandsbediening indrukken bijvoorbeeld de volume of de mute knop want dan gaat de tijdscyclus opnieuw beginnen.

Weet jij het antwoord?

En zei in feite dat we er maar mee moeten leven. Wat is de fysica achter dit probleem, en hoe kunnen we 't oplossen? Geregistreerd: 29 november

Meestal na drie keer blijft de tv aan? Laatst gewijzigd door Radar op 12 dec1 keer totaal gewijzigd. Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring? Ik weet niet of het nu wel degelijk opgelost is. Dat werkte bij mij.

Account Options

Misschien vind je ook wel wat oplossingen op het net specifiek voor Philips. Probleem keert iedere dag wel terug. Herstellingskosten overstijgen meestal ook de restwaarde van de TV.

  • Ben jij al lid?
  • Vaak 1x per avond.
  • Goed dat je nu even terug tv kan kijken maar ik verwacht dat het probleem snel terug zal komen.
  • Daarom is er doorgaans ook alleen nog maar een stand-by stand aanwezig waarin een Tv nog nauwelijks stroom verbruikt.

Ongelezen bericht door bprosman 14 dec Het gedrag is pas sinds een week of twee, maar denk daarbij ook eens aan anderen. Ik ben vrij zeker dat de lampen er iets mee te maken hebben, want het is bijna steeds nt op het moment dat we de lichtschakelaar aanzetten.

Re: Philips-tv schakelt plots uit, en na een jaar teruggestuurd omdat die helemaal onstabiel was. Zet 'm dan gewoon even harder of zachter en er wordt niets uitgeschakeld. Het is ronduit dom je eigen gezondheid op het spel te zetten, bedrijf biedt geen oplossing Ongelezen bericht door Moneyman 13 dec Brainless schreef: Philips tv gaat vanzelf uit en weer aan TS geeft aan dat hij niets gevonden heeft; maar niets gevonden betekend niet dat het er niet tussen staat.

Ik heb vorig jaar een Philips TV gehad, hiervoor geen last! Gr Hans.

Maak hier je gratis

Maar dat was volgens hem wel zo. Geregistreerd: 31 augustus Ok, ik ga nog eens in de manuals en anders zal ik de Philips helpdesk eens bellen. Succes Peter Sent from my iPad using Tapatalk.

Ik denk dat de storing langs het net komt. Je zou het kunnen uitsluiten door de RF ontvanger even los te koppelen in de televisie zelf.

Snelle links.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dat gaat wel heel goed.
  2. Soms, wanneer we een lamp niet per se altijd dezelfde aanschakelen, valt de televisie in stand-by.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |