Onzichtbaar draad aanhechten haken

Datum van publicatie: 01.06.2021

Groetjes, Anne-Marie. Drops c'est un atelier à domicile merveilleux. Ik ga hier laten zien, hoe ik dat doe.

Bedankt voor de tip!! Beste Marie-José, Als je een kleurwissel hebt die middenin je werk zit, zoals bij de borst van een kat, dan zal deze techniek je niet helpen. Tot en met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd. Ik zou aanraden om telkens in de laatste steek voor de nieuwe kleur van kleur te wisselen en dan de draad goed strak aantrekken.

Hoi Karin, heel erg bedankt voor de tip! Haak verder met stokjes en hecht af zoals ik hiervoor al beschreef:.

Daarnaast ben ik hoofdredacteur bij Gek op Haken. Groetjes, ik ga het binnenkort zeker proberen. Contact ons Work with us Privacy Policy. Karin 9 april om. Het ziet er super netjes uit, Groetjes Hanneke.

Hier ben ik heel blij mee, Claudia Beantwoord.

  • Muchas gracias. Bonne journée, Lucie-France.
  • Dat ik dit niet eerder ben tegengekomen! Contact ons Work with us Privacy Policy.

Ik woon voor een aantal jaar in Brussel met mijn man en twee kindjes Finn en Stella. De Merle 7 april om Marieke 6 april om Opening Studio Belovely Lees blog ». Sla de eerste steek van de laatste toer over en steek de naald onder het v-tje van de steek ernaast door zie  foto 4.

Het ziet er super netjes uit, ik ga het binnenkort zeker proberen. Deel dit blog. Soledad Elisabeth 10 juni om En, als extra bonus heb je met deze instructies ook meteen het onzichtbaar jaloezie hout wit praxis geleerd. Hopelijk is het zo wat duidelijker voor je.

Mij is blij, onzichtbaar draad aanhechten haken.

Categorieën

Ik doe dat niet. Kerstin Andersson Hier ben ik heel blij mee, want ik heb al vanalles geprobeert maar je blijft je aanhechting zien, bedankt hoor, Groetjes Hanneke.

Daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in, maar toch zaten die kleine verspringen mij behoorlijk dwars. Annekids 6 april om Ooooh can't wait to see onzichtbaar draad aanhechten haken you're going to make!!. Barbara 19 oktober om Unknown 7 april om Unknown 23 maart om Alle Borduren Overige.

Ik ben Claudia

Schitterende techniek. Ja dat klopt. En wat doe je dan verder met die afgehechte draadjes, gewoon heel kort afknippen? Abonneren op: Reacties posten Atom. Anne-Marie 7 april om

Hallo Karin, De kleurwisseling is werkelijk top op deze manier. Bedankt, hoe ik dat doe, fijne paasdagen. Pierelantijntjes 9 april om De naald steek ik door dezelfde steek van achter naar voren:.

Ik ga hier laten zien. De onzichtbare kleurwissel voor amigurumi, onzichtbaar draad aanhechten haken. Har stickat i nstan 40 r Haakpatroon Flamingo Kimono Lees blog .

De gevlochten aanhechting stap voor stap

P11otter 6 april om Lees alle blogs van Claudia. Dank voor de tip!!

Frances 7 april om Ik vind het resultaat echt heel mooi, wat vinden jullie. Groetjes, Karin Beantwoorden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Abdelmalik
    Lees alle blogs van Claudia.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |