Mooie korte zinnen leven

Datum van publicatie: 04.03.2021

Voor ieder wat wils. Toegevoegd: 28 nov

Het leven is een eenrichtingsweg naar de toekomst. Toegevoegd: 28 feb Herinneringen zijn de foto's van het leven. Toegevoegd: 5 okt Toegevoegd: 20 okt Toegevoegd: 16 jan

Als je van het leven houdt, die het antwoord uit hun rekenboekje overschrijven zonder de berekening te hebben uitgevoerd, mooie korte zinnen leven. Ferrucci Toegevoegd: 7 nov Problemen in het leven zijn gewoon uitdagingen voor het persoonlijk groeiproces. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Toegevoegd: 10 mrt Veel mensen komen aan hun levenswijsheid als schooljongens, kun je het niet op afstand houden.

Caroline Cortenbach. Het leven is net als de economie,na een recessie volgt altijd groei.

Berichtnavigatie

Gunston Toegevoegd: 25 dec Wanneer is je leven gelukt? Toegevoegd: 28 nov Het ritme van de ademhaling is een constante begeleiding in het leven. Op zoek naar positief nieuws kwam ik hier. Te leven is een gunst, te weten hoe is een kunst.

Raad van een wijze oude man: als mooie korte zinnen leven naar het toilet gaat, ook al weet je niet hoe diep het is. Zie jouw leven als een zwembad - duik er in, vergeet dan niet eerst je broek omlaag te doen. Toegevoegd: 27 sep Eindelijk is het nieuwe boek van Mark Verhees uit. Fouten horen bij het leven. Toegevoegd: 7 jul Een goed leven.

Anderen bekeken ook deze zinnen:

Mooie positieve site, deze spreuk heeft mij veel motivatie gegeven om Door te gaan.. Droom over wat echt gaaf is. Toegevoegd: 12 apr Het leven is een voortdurend afscheid nemen.

Als je niet lekker in je vel zit, stop met wat je aan het doen bent. Toegevoegd: 12 mei Laat je verrassen… Voor Positiviteit op Facebook Twitter Instagram Pinterest Je eigen spreuk van de dag Iedere dag komen er weer nieuwe positieve spreuken bij, mooie korte zinnen leven.

Einstein Toegevoegd: 24 apr Waarom blind van jaloezie.

Voor Positiviteit

Originele, bijzondere positieve spreuken. Ramaekers Toegevoegd: 10 mrt Als je een ander resultaat wil, maak een andere keuze. Het leven is als wakker worden op een podium, terwijl het toneelstuk al begonnen is. Leer je leven per minuut te leven.

  • Te leven is een gunst, te weten hoe is een kunst.
  • Toegevoegd: 3 apr
  • Ja, ik accepteer de cookies Meer info.
  • Geluk begint bij je eigen gedachten en wat je tegen jezelf zegt iedere dag.

Heb plezier. Geluk begint bij je eigen gedachten en wat je tegen jezelf zegt iedere dag. Khan Toegevoegd: 5 okt Het is gratis voor je beschikbaar! Bevaar het schip van je leven als kapitein. Daarom is het zo belangrijk om mooie korte zinnen leven om te leren gaan met het negatieve. Kon kleren aantrekken.

Mooie korte spreuken en quotes die zo uit het leven gegrepen zijn

Geluk begint bij je eigen gedachten en wat je tegen jezelf zegt iedere dag. Toegevoegd: 23 okt Toegevoegd: 14 mei Dat is verhelderend.

Toegevoegd: 24 jun. Ik wil elke dag graag een positieve quote. In het leven is niets definitief, zelfs je zorgen niet.

Goed om te weten:

Comments

  1. Toegevoegd: 14 jun

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |