Lampenkap haken patroon

Datum van publicatie: 08.03.2021

Ha Mirjam, Omdat ik er twee heb gemaakt en deze ook op twee verschillende manieren heb vastgemaakt, kan ik geen pasklaar antwoord geven. Ik wil deze graag namaken echter vind ik dit nogal lastig vanaf een patroon.

Ik kwam via via bij op jouw blog terecht. Freppi Gratis Haakpatronen Lampenkap Leuke en vooral gratis ideeen voor lampekappen. Este Blog é voltado para quem quer aprender Italiano assim como eu. Vraag hoe maak ik de gehaakte kap vast?

Groetjes Sylvia. Gratis haakpatroon in het Engels. Baby omslagdoek Evie!

De grote lampenkap kun je hier zien: Grote lampenkap. Liefs, Marijke zusjeknus. Heel goed gedaan, ziet er gezellig uit. Stap 1: Haak het aantal lossen dat nodig is om aansluitend rond de lampenkap te kunnen haken.

Dit origineel verjaardagscadeau vriend verschillende zijn per toer waar het meeste ruimte is om deze meerdering te lampenkap haken patroon.

Dit is Flying Tiger Copenhagen! Ik wil net beginnen om te kijken oud het mij ook lukt maar kan de hongraatsteek niet vinden op het internet; Ik krijg hele andere steken als ik het opzoek. Tip mij: ik hou ervan om andere werkjes te zien, dat inspireert mij enorm!

Bonjour, Une boutique à Paris dans le 19ème arrondissement Caprices et Comédies serait ravie de distribuer vos jolies créations. Het haakpatroon komt van de Engelse website The Dream Crochet. Nu kun je er voor kiezen om wel heen en weer te haken, maar dan moet je de kap aan het einde sluiten met een steek, bv hv of gewoon met naald en draad. Omslagdoek Sandy! Ik ben gelijk maar volger bij je geworden.

De Nederlandse website van Garnstudio met een zloty euro koers haakpatroon voor een lampenkap. Pourriez-vous m'adresser vos conditions gnrales de vente ainsi qu'un catalogue capriceetcomedie gmail. Bij deze lampenkap heb ik inderdaad van boven naar beneden gewerkt. Geweldige lampenkap. Hallo wat een leuke stoere lampenkap haken patroon is dat geworden. Ik wil net beginnen om te kijken oud het mij ook lukt maar kan de hongraatsteek niet vinden op het internet; Ik krijg hele andere steken als ik het opzoek, lampenkap haken patroon.

Engels haakpatroon van Pierrot Yarn. XOXO carlyn. Groetjes Marijke.

Bij het patroon staat na iedere tour steeds keren. Bestaat uit v steek en granny's. Ik geniet echt van de lamp. I would love to have it in English. Groetjes, Sigrid.

En gelukkig, want het licht schijnt er nog steeds prachtig doorheen!! No mess! Mandy 3 jaar ago Reply. Gratis haakpatroontjes. De tweede kap die ik heb gemaakt was groter en anders van vorm, deze heb ik met vaste langs de rand vastgehaakt.

Het is een klus die niet te lang duurt, ronde lampenkap van Pickles! Succes met het maken van jou lampenkap. Sigrid Swinnen 4 jaar ago Reply, lampenkap haken patroon.

Gehaakte, Jolanda. Bonjour, Une boutique Paris dans le 19me arrondissement Caprices et Comdies serait ravie de distribuer vos jolies crations! Groetjes, maar zoveel 'wauw gevoel' geeft.

Ik heb een link gedeeld naar je patroon. Leuk dat je er ook aan bent begonnen! Bonjour, Une boutique à Paris dans le 19ème arrondissement Caprices et Comédies serait ravie de distribuer vos jolies créations. Dit is Flying Tiger Copenhagen!

Ik heb al lampenkap haken patroon wat lampenkappen gehaakt en gebreid. Mandy 3 jaar ago Reply. Stap 1: Haak het aantal lossen dat nodig is om aansluitend rond de lampenkap te kunnen haken. Hier zitten dan toch al een paar touren onder die dan niet sluiten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Huibertje
    Als het af is: e-mail je mij dan een foto? Greetings Marijke, zusjeknus.
  2. Een stap voor stap werkbeschrijving voor het haken van een lampenkap.
  3. Deborah Poole 3 jaar ago Reply. Charda 3 jaar ago Reply.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |