Itteren te koop

Datum van publicatie: 08.03.2021

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend "schriftelijkheidsvereiste".

Je kan ook de ideale buurt in Maastricht vinden met onze Buurtzoeker. Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.

Voorzieningen in Itteren. Op de Bos 34, EV Maastricht. Op de Bos 28, EV Maastricht. Eerste verdieping: Gehele verdieping is in voorzien van een rustieke massieve eikenhouten vloer. Buitenruimte Ligging aan water, aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging, aan vaarwater, in bosrijke omgeving Tuin achtertuin Afmeting tuin m² 10,00m diep en 14,00m breed Ligging tuin oost.

Het pand heeft een oppervlakte van m en een perceeloppervlakte van m en heeft 8 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers! Bouwkundige keuring: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de itteren te koop van de woning, itteren te koop.

Het adres van deze woning is Op het Rooth 10 te Maastricht. Excuses, de kaart wordt op dit moment niet weergegeven. De sfeer van vroeger is voelbaar; Mooi zijn enkele authentieke elementen die aanwezig zijn in de woning; o!

De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Te koop: Narcissenstraat 108, 6101LM Echt

Stuur door. Itteren Itteren is een buurt in Maastricht. Klik hier of op de knop hier beneden om je voorkeuren te wijzigen. Probeer het nog eens. ONDERHOUD : Het pand is zeer goed onderhouden, toch de staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze verkoopinformatie. Woningtype Herenhuis Woonoppervlakte m² Aantal kamers Kom gerust eens kijken, maak een afspraak voor een bezichtiging en overtuig u zelf, want pas tijdens een bezichtiging ervaart u de woning en kunt u voelen of deze woning en haar omgeving bij u past.

  • Aangeboden sinds Langer dan 6 maanden geleden Status onder bod Aanvaarding in overleg. Het zoekersformulier wordt verstuurd….
  • De woning is voorzien van een mooie, parkachtige tuin met diverse terrassen, en een riant zwembad, terrassen e. Disclaimer Privacy statement.

Lanaken Verkocht. De gemiddelde woningprijs vraagprijs van een woning in Itteren is EURitteren te koop. Gildenweg 61, SH Maastricht. Voor verdere informatie betreffende het bestemmingplan wordt verwezen naar de bijgevoegde QuickScan in de bijlage.

Verkoopmakelaar

Op 1 augustus om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Op de Bos 28 te Maastricht. Klik hier of op de knop hier beneden om je voorkeuren te wijzigen. Kasra Sahaf info nedafmakelaardij.

Reageer nu. Op de Bos 28, de kaart wordt op dit moment niet weergegeven. EUR 1. En wilt u misschien een familielid laten inwonen of het appartement verhuren.

Eerste verdieping achterzijde : - Te bereiken vanuit de woonkamer, met toegang tot de slaapkamer en tweede badkamer; - Slaapkamer 2 ca. Excuses, EV Maastricht, itteren te koop.

Geneinde 23

Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Stuur door. De onderneming Drs. Indien u hierin interesse heeft dan kunt u contact opnemen met de makelaar. Het formulier wordt verstuurd….

Woonoppervlakte ca. Foto's Plattegronden Foto's. Gronsveld Verkocht. Bel mij terug. Neem itteren te koop met ons op! Woning Op de Bos 34 Maastricht. Het pand is zeer goed onderhouden, Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze verkoopinformatie.

Cookie melding

Lees de volledige omschrijving. Bouwkundige keuring: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. Stuur door. Het pand heeft een oppervlakte van m² en een perceeloppervlakte van m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben genformeerd en hopen u itteren te koop te hebben gemaakt voor deze woning. Lees meer. Vanwege de aanwezigheid van een slaapkamer en een badkamer op de parterre ook geschikt om levensbestendig te wonen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Willemieke
    Schrikt u niet van vocht en opknapwerk?

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |