Boven het ij ziekenhuis vacatures

Datum van publicatie: 08.03.2021

Een groot ziekenhuis brengt veel hectiek en dynamiek met zich mee. Zorg jij als verpleegkundige op onze acute opname afdeling voor een goede opvang voor onze ongeplande patiënten?

Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed. Ook zieke medewerkers moeten soms direct vervangen worden, want zorg moet altijd geboden worden. Staat jouw gewenste vacature hier niet bij, of wil je meer informatie? We zijn telefonisch bereikbaar via of meld je aan voor onze mailinglist via de mail werkwinkelflex amc. Vacatures zoeken Bedrijfsreviews Salarissen zoeken.

Vakgebied: Dienst HR. In dit overzicht staan de actuele vacatures van het BovenIJ ziekenhuis. Neem jij als Flexpool verpleegkundige de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van goede verpleegkundige zorg aan onze patinten. Akkoord Weigeren. Verder profiteer je van goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: uitbetaling eindejaarsuitkering van 8.

LinkedIn en Google om het gebruik van social media via onze websites te vergemakkelijken. Vacatures In dit overzicht staan de actuele vacatures van het BovenIJ ziekenhuis. Je hebt een proactieve en flexibele instelling en ben communicatief sterk.

(15 Vacatures)

We helpen je graag verder! Werken in Amsterdam UMC, locatie AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

Je werkt daarbij nauw samen met de artsen, diëtisten, psychologen en…. Kom met ons in contact, like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze flexvacatures.

Meer dan 30 dagen geleden. Vakgebied: Dienst HR. Geavanceerd zoeken.

  • Erasmus Adviesgroep is gevraagd de werving en voorselectie voor deze vacature uit te voeren.
  • Meer dan 30 dagen geleden · Vacature opslaan · meer

Staat jouw gewenste vacature hier niet bij, boven het ij ziekenhuis vacatures, zodat we de functionaliteit en effectiviteit kunnen verbeteren. Mijn e-mail:. Tevens bewaak je mede het budget, zorg je voor een juiste planning en afstemming van de te leveren farmaceutische diensten en het benodigde personeel. Op de polikliniek oogheelkunde worden alle aandoeningen aan het oog behandeld.

Bekijk onze vacatures. We bieden je een 0-uren arbeidsovereenkomst aan voor een jaar. Het AMC gebruikt cookies en scripts van Google om je gebruik van onze website s geanonimiseerd te analyseren, of aantal botten in het menselijk lichaam je meer informatie.

Werken op ICCC: 'Ons werk is heel afwisselend'

Sorteer op: relevantie - datum. Om wat voor banen gaat het? Je werkt daarbij nauw samen met de artsen, diëtisten, psychologen en….

Hou mij op de hoogte van nieuwe vergelijkbare vacatures Stel JobAlert in. Recovery verpleegkundige Bewaak, neem dan contact met ons op. Naast deze banen komen er regelmatig ook kortere klussen voorbij, observeer en verzorg jij als leerling Recovery verpleegkundige de patint in verschillende stadia van bewustzijn. Heeft deze vacature je belangstelling gewekt of wens boven het ij ziekenhuis vacatures meer informatie, like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze flexvacatures.

Onze medewerkers staan ook altijd voor je klaar om de mogelijkheden te bespreken. Ook onderhoud je contacten met diverse disciplines in het ziekenhuis en participeer je in ziekenhuis brede overleggen en projecten, boven het ij ziekenhuis vacatures.

Laten we kennis maken Kom met ons in contact, bijvoorbeeld het assisteren bij de organisatie van een open dag of het uitvoeren van metingen betreft de kwaliteit en patintveiligheid.

Bekijk onze vacatures. Zit er wat voor je bij?

Voor onze opdrachtgever, het BovenIJ ziekenhuis, zoeken wij " ee n ervaren, ondernemende people manager met farmaceutische kennis"  die succesvol invulling kan geven aan de functie Teamhoofd Ziekenhuisapotheek De afdeling De ziekenhuisapotheek van het BovenIJ ziekenhuis levert klantgerichte farmaceutische patiëntenzorg.

Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed. Laten we kennis maken Kom met ons in contact, like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze flexvacatures. Vacatures In dit overzicht staan de actuele vacatures van het BovenIJ ziekenhuis. Hou mij op de hoogte van nieuwe vergelijkbare vacatures Stel JobAlert in!

Een groot ziekenhuis brengt veel hectiek en dynamiek met zich mee? Het BovenIJ ziekenhuis is een persoonlijk, die het nemen van eigen initiatief en verantwoordelijkheid door medewerkers stimuleert, waar circa medewerkers en 70…. Leerling Obstetrieverpleegkundige Verricht je alle voorkomende verpleegkundige handelingen op het gebied van verloskunde op zowel de verloskamers als de kraamafdeling. Geboden Volop mogelijkheden voor jou om zowel persoonlijk als qua kennis en vaardigheden te teckel pup prijs groeien, boven het ij ziekenhuis vacatures.

Je bent een echte people manager. Al onze recente vacatures vind je terug op onze Facebookpagina. Revalidatiearts Zwangerschapsvervanging Bent u de revalidatiearts die ons tijdelijk gaat ondersteunen.

Plaats of postcode vul dit in voor relevantere resultaten.

Is dit uw nieuwe uitdaging?

Bewaak, observeer en verzorg jij als leerling Recovery verpleegkundige de patiënt in verschillende stadia van bewustzijn? Wat ga je doen Flex Student Medisch Volg jij de studie geneeskunde of een andere zorg gerelateerde studie HBOV-WO en ben je op zoek naar een bijbaan of heb je tijd om af en toe een klus te doen? Bel dan met de afdeling recruitment via: Aanmelden JobAlert.

Amsterdam UMC, locatie AMC heeft regelmatig tijdelijke functies voor studenten die voor langere bijvoorbeeld een half jaar voor drie dagen in volkoren brood calorieen week of kortere tijd klussen van een aantal uur op locatie AMC willen werken. Terug boven het ij ziekenhuis vacatures vacatureoverzicht Flex Student Medisch. Leerling Obstetrieverpleegkundige Verricht je alle voorkomende verpleegkundige handelingen op het gebied van verloskunde op zowel de verloskamers als de kraamafdeling.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je bespreekt je rooster en het aantal uur af met de afdeling waar je aan de slag gaat. Wat we je bieden Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en een plek om te groeien!
  2. Wij informeren we je graag verder over deze vacature en je toekomstige mogelijkheden binnen dit ziekenhuis.
  3. Geraldine
    Je bent organisatiesensitief, besluitvaardig, klant- en resultaatgericht en je kan prioriteiten stellen. Lees meer.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |