Hemel en aarde rotterdam

Datum van publicatie: 08.06.2021

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Wij spreken hem over de afgelopen tijd en de toekomstplannen.

De menukaart maakt het daarnaast ook niet makkelijker, er staan ontzettend veel lekkere gerechten op.

Aardige kelner. De aubergines gegrild met kaas en een takkie basilicum smaakte nergens naar. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Op de krijtborden kan je kiezen uit seizoensgebonden specialiteiten. Gemiddeld 8. Restaurant toevoegen aan favorieten Deel dit op facebook Deel dit op twitter Deel dit op pinterest.

De eendebout was top, hemel en aarde rotterdam. Bastion Hotel Rotterdam Barendrecht. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van de Hemel op Aarde.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. De bediening is zeer prettig, de atmosfeer is sfeervol mede dankzij de vele gro. Goede prijs.

Helaas zien we dat niet overal terugkomen. Zo konden wij gerechten doorgeven die we wel heel graag wilden eten altijd fijn en daarnaast werd er ook zonder te vragen water geserveerd bij de wijn. Was heerlijk, smaakvol en divers, wijnen ook prima.
  • Onder het toeziend oog van dit bonte gezelschap werd
  • De heerlijke geuren komen je al snel tegemoet en omdat je ziet hoe alles gemaakt wordt loopt het water al snel in je mond. Maak je eigen Buik-account.

Maar het is niet meer wat het ooit was Meer. We biginnen aan de vitelle Ja Nee Weet ik niet zeker. De menukaart maakt het daarnaast ook niet makkelijker, er staan ontzettend veel lekkere gerechten op. Benieuwd of de naam tot zijn recht komt? Het is moeilijk kiezen bij De Hemel op Aarde.

  • Wij kozen voor het luxe menu van de chef, hierbij worden ook de dagspecialiteiten geserveerd.
  • Op dit moment zijn wij: open. Bel dit restaurant.

Heerlijke tapas: ze hebben behalve een uitgebreide vaste kaart ook een wisselende aanvulling van originele tapasgerechten. Beoordeeld op 25 augustus Een uur wachten op een tafel na reservering en een kan sangria van 40 euro voelt als oplichting, hemel en aarde rotterdam.

Maak je eigen Buik-account. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. De gegrilde pimientos de padron waren nog hemel en aarde rotterdam. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Bedankt voor je hulp.

De Hemel op Aarde

Waar te vinden? Meer talen. De menukaart maakt het daarnaast ook niet makkelijker, er staan ontzettend veel lekkere gerechten op. Was heerlijk, smaakvol en divers, wijnen ook prima.

Daarnaast staat het restaurant vol met allerlei Maria beelden! Schrijf een beoordeling. Die smaakte okee. Wij hadden om. Ja Nee Weet ik niet zeker. Online reserveren.

Wie mogen we bedanken?

Onder het toeziend oog van dit bonte gezelschap werd Laat maaltijden bezorgen. Ook de wijn is zeer goed, dus inderdaad: we hadden een 'hemelse' avond! De bediening is zeer prettig, de atmosfeer is sfeervol mede dankzij de vele grote, kleine en veelkleurige beelden van Maria, het Heilig Hart en andere heiligen.

Beoordeeld op 25 augustus Een uur wachten op een tafel na reservering en een kan sangria van 40 euro voelt als oplichting. Taal Nederlands. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Matig 5, hemel en aarde rotterdam. Alleen stonden er 2 wijnen die we wilden niet op de kaart en kregen we andere.

We namen wat witte wijn, vitello tonnato, ze zijn echt niet pittig. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Meer informatie

Je komt hier voor heerlijke tapas en in de biechtkamer  kan je ook nog darten na het eten. Duits 1. Naast het heerlijke eten is de bediening ook nog eens heel vriendelijk.

Voor 40 euro was de sangria ver onder de maat en voor een dergelijk bedrag mag je vers fruit en bij een nieuwe ronde schone glazen verwachten? Awinas startte vijftien jaar geleden als afwasser bij De Hemel op Aarde, gemarineerde zalm.

We kregen op houten serveerplanken verschillende gerechtjes  geserveerd, maar is ondertussen al acht jaar de trotste eigenaar, hemel en aarde rotterdam zit er ouderwets geze. Nogmaals leuke bediening.

Goed om te weten:

Comments

  1. Awinas startte vijftien jaar geleden als afwasser bij De Hemel op Aarde, maar is ondertussen al acht jaar de trotste eigenaar. Beoordeeld op 25 augustus Een uur wachten op een tafel na reservering en een kan sangria van 40 euro voelt als oplichting.
  2. Sfeer in de zaak is altijd druk en gezellig. Is dit uw vermelding?
  3. Was heerlijk, smaakvol en divers, wijnen ook prima. Geselecteerde filters.

Voeg een reactie toe

© 2021 belfleur010.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |